15-16 noiembrie Cluj Tech Society

Cluj Tech Society

15 – 16 noiembrie 2019, ora 11:00, BT Arena, str. Uzinei Electrice

Cluj Tech Society

Recrutare, workshop-uri, panel sessions, un hackathon si cinci turnee esports au loc in cele doua zile de eveniment.

Cluj Tech Society, cel mai mare eveniment de recrutare si employer branding in tehnologie din Romania. La eveniment sunt asteptate cele mai active companii din domeniul IT, inginerie si alte domenii conexe tehnologiei, pe parcursul celor doua zile de eveniment avand loc conferinte, workshop-uri si chiar un hackathon. In plus, evenimentul va include si cinci turnee de esports, aduse de Digital Crusade.

Orarul de desfasurare este: vineri : 11:00-18:00 si sambata 11:00-18:00.

Editia din aceasta toamna este dedicata temei EduTech – Education and Technology, printre cei prezenti la conferinta fiind Eden Lazaness, Head of Innovation la King’s College, Mihai Damaschin, Google si Ionut Pruteanu, Testerum. Tema EduTech va fi adresata si in cadrul a doua sesiuni de dezbatere, pe teme conexe educatiei si tehnologiei: “Upgrade Tech Education”, la care vor participa Crux Conception – Behavioral Profiler, Simona Motogna – Prodecan Facultatea de Matematica si Informatica UBB si Daniela Popescu – Prorector Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, precum si “Technology: Evolution vs. Involution”, la care vor participa Thea Ionescu, Maria Predoiu si Urania Cremene.

Printre companiile prezente la eveniment se numara: Steelcase, Take off Labs, Amazon Web Services, Bloomberg, Big Data Engineering @Data Reply Germany, FME, Bannersnack, Hanna Instruments și Porsche Engineering, aducand impreuna peste 500 de locurile de munca in domeniul IT, pentru diverse specializari, competente si pregatire profesionala.

Pe parcursul celor doua zile va avea loc si hackathonul “EduHack”, la care au fost deja acceptate 40 de echipe, workshop-ul “Wikipedia & Open Education”, dar si prezentarile din zona dedicata solutiilor tehnologice, “Start-up Alley”, unde aveti ocazia sa cunoasteti fondatorii celor mai recente startup-uri, precum: Testerum, North Star, Simbound si Girls Go IT.

Digital Crusade, platforma de esport tournament lansata de Targul de Cariere in toamna anului 2018, va aduce la Cluj Tech Society 5 competitii de esports: League of Legends 5v5, Counter Strike: Global Offensive 5v5, Teamfight Tactics, FIFA20 si Hearthstone. La competitii s-au inscris peste 600 de jucatori individuali sau in echipe, estimandu-se, in plus, prezenta a sute de spectatori.

La eveniment sunt asteptate aproximativ 5.000 de persoane interesate de domeniul tehnologiei, interactiunea directa dintre candidati, angajatori, speakeri si gameri constituind mediul perfect pentru a transforma ideile fiecaruia intr-o sursa de inspiratie pentru noi proiecte, dar si pentru dezvoltarea comunitatii de IT din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.