15-17 ianuarie Nuntă la Palat

15 ianuarie – 17 ianuarie 2016, ora 12:00,  Muzeul de Artã, Piaţa Unirii, nr. 30

Expoziţia Nuntã la Palat a ajuns la cea de-a X-a ediţie.

La ceas aniversar, am adus în acelaşi loc peste 100 de firme din domeniul nunţilor.  Mirii anului 2016 se vor întâlni cu designerii de rochii, verighete, costume, aranjamente florale, precum şi cu specialiştii în servicii foto-video ori cu make-up artişti talentaţi.

E imposibil ca miresele sã nu gãseascã ce-au visat. Rochia trebuie să contureze personalitatea celei care o poartă, nu să o înlocuiască. Apreciatul designer Ligia Mocan aduce la Nuntã la Palat colecţia “Fleurs de Lis”, pe care a prezentat-o anul trecut la New York. Rochiile de mirese au ca sursã de inspiraţie floarea de crin, semn al regalitãţii franceze şi simbol al perfecţiunii.

In materie de verighete, îndrãgita cântãreaţã Diana Bişinicu va aduce în premierã la Cluj colecţia 3D, “Charleroi”. Pe lângã cariera muzicalã, ea a dezvoltat un business cu bijuterii. Cunoscutul prezentator monden, Cristi Brancu, i-a cumpãrat soţiei inelul de logodnã de la ea, iar frumoasa Valentina Pelinel poartã şi acum inele semnate Diana Bişinicu.

Ediţia specialã Nuntã la Palat îi va aduce în acelaşi loc pe cei mai renumiţi designeri din ţarã, semn cã miresele lui 2016 vor fi unice. Ei vor aduce creaţii personalizate sau de serie micã. Oana Lupaş va veni cu rochii ce conţin broderie popularã româneasca într-o interpretare contemporanã, iar Alexandra Cosnarovici, Romana Ghiţã Urmaczy şi Mirela Fraser din Bucureşti vor aduce alte creaţii surprinzãtoare.

Mirii anului 2016 vor economisi timp preţios venind la Nuntã la Palat întrucât vor avea tot ce au nevoie pentru nuntã, într-un singur loc. Membrii viitoarelor familii vor putea vedea expozanţi creativi, vor putea interacţiona cu specialişti şi vor lua apoi o decizie în cunoştinţã de cauzã. Orice cuplu va pleca de la Nuntã la Palat cu o listã scurtã de firme pe care vor sã le contacteze pentru marele eveniment.

Deschiderea festivã va avea loc vineri, 15 ianuarie 2016, ora 12, în prezenţa autoritãţilor locale.

Program de vizitare a expoziţiei:

Vineri, 15.01.2016 – între orele 12 şi 19

Sâmbãtã, 16.01.2016 – între orele 10 şi 19

Duminicã, 17.01.2016 – între orele 10 şi 17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.