15-17 octombrie Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup Cluj Napoca

Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup

15 – 17 octombrie 2021, ora 09:00, Bt Arena, str. Uzinei Electrice

Pret abonament: intre 170 si 250 lei

Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup Cluj Napoca

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca devine pentru trei zile capitala vibrațiilor elegante, marcând orașul pe harta lumii ca locul performanței în gimnastica ritmică.
Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup este un eveniment de neuitat și de neratat. Competiția este formată din două probe distincte: proba individuală și proba de ansamblu. Vineri și sâmbătă au loc calificările, când gimnastele vor lupta pentru obținerea punctelor necesare accederii în finala de duminică. Probele incluse în concurs: cerc, minge, măciuci și panglică. Toate acestea se transformă sub ochii tăi într-o adevărată artă. Detalii pe www.frgritmica.ro.
Te așteaptă un spectacol plin de eleganță vizuală și intensitate, datorită nivelului ridicat al competiției. Cumpără varianta de abonament potrivită ție și lasă-ți inima să simtă ritmul mișcărilor vibrante din gimnastică.
Pentru a participa la eveniment, publicul va trebui să:
– Prezinte un certificat digital de vaccinare anti Covid 19
– Prezinte un document ce demonstrează faptul ca se afla în perioada cuprinsă intre a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul Sars-Cov-2.
Purtarea măștii este obligatorie pe toată durata evenimentului.
În situația în care participarea publicului la eveniment nu va fi permisă din cauza contextului epidemiologic, participanții vor avea acces în baza biletului achiziționat la următoarea ediție a Cupei Mondiale și vor primi acces la platforma de streaming pentru a putea viziona online evenimentul.
Rețeaua iabilet.ro îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare.
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.
Notă!
Accesul la eveniment pentru persoanele cu handicap este gratuit, împreună cu însoțitorul. Avem rugămintea să ne trimiteți un e-mail la evenimente@frgritmica.ro ca să fim pregătiți să vă primim. La intrarea vom avea nevoie să prezentați actele prevăzute prin lege.
Îți mulțumim că ai ales să fii alături de gimnastele lumii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.