15-18 august Awake Festival

15 – 18 august 2019, ora 15:00,Teleki Estate, Gornești, jud. Mureș

Pret abonament: intre 209 si 289 lei

Awake Festival

Awake este primul si cel mai asteptat festival boutique din România. Inspirat din inima Ardealului, Awake te asteapta pe spectaculosul domeniu Teleki.

Inovator si multidisciplinar, Awake este construit pe alchimia dintre muzica, arte vizuale, workshop-uri si speakeri inspirationali, cinema si teatru in aer liber, biblioteca de la umbra platanilor seculari. Un fenomen cultural intr-un spatiu artistic complet, o experienta intensa, vibranta si contemporana.

Awake 3  propune o experiență muzicală atent curatoriată pe cele 3 scene principale ale festivalului: The Cube Main Stage, River Stage și Castle Lounge. Mixul eclectic de genuri muzicale (drum & bass și electro, punk, indie, rock) și blend-ul de artiști internaționali și locali va asigura experiențe muzicale pentru toate gusturile și toate stările.

În plus, sâmbăta și duminica festivalului vin la pachet cu surprize:

Sâmbătă, 17 august, show-ul exclusiv Awake The Prodigy – tribute to Keith  (#awakef1rst) va completa scena mare a festivalului, alături de Netsky și De Staat. Awake F1rst este o serie de spectacole unice și memorabile create de organizatori, care a debutat anul trecut cu show-ul “Vita de Vie – In corzi”.

Duminică, 18 august, programul muzical al festivalului va fi închis de un performance intitulat Bohemian Symphony by Bohemia Symphonic Orchestra.

Energizing Party Bus

Am pregatit pentru tine si transportul perfect catre Awake: Energizing Party Bus. Vor porni din Bucuresti, cu opriri in Ploiesti, Brasov si Sibiu si iti vor oferi o pre-experienta de festival. Muzica live, fun, prieteni si multe alte surprize. Transportul cu Energizing Party Bus se poate achizitiona impreuna cu abonamentul de 4 zile sau separat.

15-18 august Awake Festival

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top