15-24 iulie Campionatele Europene de Tenis de Masa STAG 2018, Juniori

15 – 24 iulie 2018, ora 09:00, Sala Polivalentă, str. Uzinei Electrice 

Pret bilet: 5 lei/ zi

Campionatele Europene de Tenis de Masa STAG 2018, Juniori

Pentru prima data dupa 59 de ani, Federatia Romana de Tenis de Masa organizeaza Campionatele Europene de Tenis de Masa, Juniori in Cluj-Napoca. Competitia reuneste la start 1500 de participanti, printre care enumeram sportivi, antrenori, staff tehnic, arbitri, oficiali si nu lista nu se opreste aici.

Tenisul de masa in Romania are o traditie, dar si un prezent foarte bogat in evenimente, sportivi consacrati si numar de medalii la nivel european si mondial. Cel mai bun exemplu in acest sens este echipa noastra feminina de senioare, campioana europeana en-titre (2017 in Luxemburg), formata din Elizabeta Samara, Daniela Dodean, Bernadette Szocs, Adina Diaconu si Irina Ciobanu, antrenor Viorel Filimon.

Recent (februarie 2018), Bernadette Szocs si Eliza Samara au fost castigatoarele medaliilor de aur, respectiv bronz la Masters-ul tenisului de masa European – EUROPA TOP 16 – Montreux, Elvetia.

Juniorii nostri sunt, de asemenea, multiplu medaliati la Campionatele Europene si Mondiale in fiecare an. Aici regasim nume precum Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Cristi Pletea sau Rares Sipos, care au imbogatit palmaresul Federatiei.

Bletele si abonamentele se gasesc pe site: https://www.myticket.ro/ro/evenimente/1120/campionatele-europene-de-tenis-de-masa-pentru-juniori-stag-2018-15-24-iulie-2018-sala-polivalenta-cluj-napoca.html#

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.