15 aprilie Laura Bretan & Paula Seling

Luni, 15 aprilie 2019, ora 20:00, Casa de Cultură a Studenţilor, Piaţa Lucian Blaga, nr. 1-3 

Pret bilet: intre 75 si 200 lei

Laura Bretan & Paula Seling – concert de Pasti

Laura Bretan…o adolescentă cu voce de înger! declară Simon Cowell, creatorul show-urilor American Idol, Britain’s Got Talent, America’s Got Talent, X-Factor, etc, după audiția laurei pentru America’s Got Talent: “N-am auzit niciodata aşa ceva in toţi aceşti ani în care facem acest show! De aceea am conceput acest spectacol, să găsim oameni ca tine!”

Laura Bretan s-a născut la Chicago în aprilie 2002. Încurajată de mama ei, Laura a început să cânte în biserică când avea patru ani. La vârsta de cinci ani, a început să cânte la pian, participând şi câştingând nenumărate concursuri.

A participat și a câștigat concursul “Românii au talent” în luna iunie a anului 2016.

În anul 2016 se califică, dintr-un total de 100.000 de candidați, ca finalistă pentru “America’s Got Talent”. În urma show-ului pentru audiție, Laura a câștigat râvnitul “Golden Buzzer” de la Mel B, fostă membră Spice Girls, ajugând astfel direct în finala “America’s Got Talent” .
Din acel moment, Laura a devenit o senzație mediatică, NBC, CBS, Windy City Live, WGN și WCIU numărându-se printre posturile de televiziune care au invitat-o pe Laura Bretan în emisiunile lor.

A fost prezentată în Today’s Show, People Magazine, E !, CNN, Country Living, NBC online, Chicago Tribune și multe alte media.

Urmează concerte în întreaga lume.
– a interpretat imnul național al Statelor Unite pentru White Sox și Chicago Bulls în mai multe rânduri și a fost invitată în toată America să cânte imnul
– a urcat pe scenă, de mai multe ori, cu David Foster. După ce au cântat împreună la Beverly Hills pentru Gala FDIF, el a declarat: “Nu am mai auzit niciodată o voce atât de puternică de la cineva atât de tânăr. Toată lumea va ști numele tău!”
– a interpretat cu excepţionalii tenori “Il Volo”, cu Andre Rieu, Ethan Bortnick, cu fiul lui Andrea Bocelli, Matteo Bocelli, cu Victor Micallef, membru al celebrului grup “The Tenors”

Preţurile biletelor la birourile Diesel Events:

cat. 1 – 200 lei
cat. 2 – 150 lei
cat. 3 – 100 lei
cat. 4 – 75 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.