15 decembrie A December To Remember

A December To Remember

Duminicã, 15 decembrie 2019, ora 14:00, Casa de Cultura a Studentilor, Piaţa Lucian Blaga, nr. 1-3

Intrarea liberă

A December To Remember – ateliere educaționale

Clopoței, clopoței, veseli clopoței…

Se vor auzi și la deschiderea evenimentului de Crăciun A December To Remember.

Imaginează-ți bucuria pe care o resimte copilul tău atunci când, alături de tine în preajma sărbătorilor, ia parte la activități creative într-o atmosferă specifică Crăciunului.

Te invităm să iei parte la o serie de ateliere educaționale și creative, care îmbină micile plăceri ale Crăciunului, cu activități practice dedicate membrilor familiei tale. Moș Crăciun, ciocolata caldă cu bezele și fursecurile cu ciocolată vor fi nelipsite de la eveniment. Iar colindele cântate live la chitară de către artistul nostru îți vor permite și ție să te alături momentului artistic.

Prin prezența ta la eveniment, te alături unui scop caritabil. Astfel, te bucuri de timpul petrecut împreună cu cei dragi, dar îi și ajuți pe cei care au nevoie. A December To Remember este despre a crea momente memorabile de Crăciun pentru familia ta, dar și pentru o familie care are nevoie să simtă magia sărbătorilor.

Ia parte la A December To Remember și haide să ne creăm propriul Crăciun memorabil împreună! Intrarea se face în baza formularului de înscriere: http://bit.ly/2EeLgYt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.