15 decembrie Concert Semnal M, Mircea Baniciu si Laurentiu Cazan

Sâmbătă, 15 decembrie 2018, ora 20:00, Teatrul Național, Piaţa Ştefan cel Mare, nr. 2-4 

Pret bilet: intre 30 si 70 lei

Concert Semnal M, Mircea Baniciu si Laurentiu Cazan

Mario Dance Atelier va invita la concert ! Artisti care au facut istorie in muzica romaneasca, pe scena Teatrului National din Cluj

Semnal M
În toamna lui 1976 se pun bazele trupei, după o discuție între Iuliu Merca si Ștefan Boldijar, purtată în prezența lui Mimi Găzdac (Varga), in restaurantul „Scoica” din Jupiter din vara aceluiași an.

Primăvara anului următor aduce cu sine începutul repetițiilor, în Cluj-Napoca. Formula era: Iuliu Merca, Ștefan Boldijar, Liviu Hrișcu (ex. Mondial), Constantin Sălăgean și Tavi Popovici. În luna martie se dă numele formației: Semnal.
Hituri: “Moara”, “Durata”, “Hora”, “Urare”, “La mijloc de padure”, “Bal la Apahida”, “Mai avem multe de facut”, “Tanara dimineata”, “La fereastra ta”, “Descult in iarba”, “Spune-mi cine esti” etc

Mircea Baniciu
S-a remarcat în muzica românească la începutul anilor ’70 când a devenit solist vocal al formației rock Phoenix. În 1992 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de Florian Pittiș, Mircea Vintilă și Vlady Cnejevici, cu care a cântat zece ani. În toamna anului 2007 părăsește din nou Phoenix pentru a-și continua cariera solo

Hituri: “Esarfa in dar”, “Vara la tara”, “Cantecul Ceasornicarului”, “Himera”, “Daca ai ghici”, “Apa sambetei”, “Amintire”, “Andrii Popa”, “Tristeti Provinciale”, “Ma trezesc cu tine in gand”, “Pisica neagra”, “Canadiana”, “Dealul cu dor”, “Frunza” etc

Laurentiu Cazan
Este un multiinstrumentist (vioară, pian, chitară, muzicuță, percuție), compozitor, textier, solist vocal și orchestrator român din Buzău. A studiat vioara și pianul încă din copilărie. Fiind autodidact, mai târziu învață să cânte la chitară (acustică, electrică, bas) și își însușește tehnica percuției.

Laurențiu Cazan a debutat în anul 1982 cu piesa “Uita tristetea”, iar în 1991 s-a stabilit în Olanda, decizie de moment, deoarece câțiva ani mai târziu s-a reântors în țară. Ultimul său album, “Și iarăși voi zbura“, a fost lansat în 2003.
1996 – își lansează albumul “Say something”

Dintre cele mai cunoscute piese interpretate de Laurențiu Cazan pot fi enumerate: “Say Something”, “Uită tristețea”, “Sunetul ploii”,”Noaptea în vis”, “Numai muzica”, “Pescărușul”, “Te caut”,”Survive”, “Sinceritate”, “Aud un strigăt”, “The Winner”, “Running and crying.”

Biletele pentru se pot cumpara online https://eventbook.ro/music/bilete-concert-semnal-m-15-decembrie-2018 si din urmatoarele locatii: Cinema Florin Piersic, Libraria Humanitas, terminalele Zebra.

Va asteptam cu drag !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.