15 februarie Boost Your Business

Miercuri, 15 februarie 2017, ora 18:00, CLIMB, Piața Timotei Cipariu, nr. 9

Pret bilet: 50 lei

Boost Your Business

Ai spirit antreprenorial și vrei să începi o afacere în sfera socială sau a meșteșugurilor? Înscrie-te la un training construit special pentru tine.

Dacă ți-ai găsit de curând pasiunea și ai decis să-ți crești propriul business, sau dacă ești deja pe drumul tău antreprenorial, dar îți dorești un upgrade, vrem să te ajutăm.

Am conceput un training fulger dedicat antreprenorilor din sfera socială sau meșteșugărească. Vrem să te ajutăm să îți crești șansele de succes, să identifici noi oportunități și să îți planifici strategii de marketing și vânzări mai eficiente.

Pentru asta l-am invitat, pe 1 Februarie, pe Florin Șomodi (trainer, coach și mentor în programe de dezvoltare antreprenoriat). El îți va dezvălui strategii cheie din experiența și expertiza sa în domeniul vânzărilor.

*Florin este unul dintre cei doi traineri ai programului Titirez Bootcamp, cu o experiență de 7 ani în crearea și livrarea programelor de training pentru planificare strategică de business, programe de networking și 12 ani de experiență în vânzări consultative.*

Dacă ți-ai propus să-ți duci afacerea la nivelul următor, înscrie-te acum la Boost Your Business!
Locurile sunt limitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.