15 iulie Art Explorers

Luni, 15 iulie 2019, ora 09:00,  Art Point Studio, str. Bistritei, nr 49

Cost: 60 – 80 lei/ zi

Art Explorers

De îndată ce începe vacanța, copiii creativi sunt așteptați la Art Explorers!

Aici găsim școala de vară în care ne vom dezvolta abilitățile plastice, de comunicare, scriere creativă, vizuale, de socializare, ne vom distra și ne vom face prieteni noi!

În zilele însorite vom transforma curtea casei în spatiu de creație, astfel încât să petrecem cât mai mult timp în aer liber.

Educația plastică ne învață să vedem totul în jur într-o lumină mai frumoasă, ne ajută să ne găsim noi modalități de exprimare și comunicare, iar reușita în acest domeniu atât de intim legat de sufletul omului, contribuie mult la creșterea încrederii în forțele proprii, reflectându-se și în alte domenii din viață.

Așadar, vom exersa desenul, pictura, pictura colaborativă, colajul, mixed-media, vom face cunoștință cu Maeștii Artei și vom explora tehnicile pe care le foloseau aceștia în realizarea capodoperelor, Vom face benzi desenate si vom realiza lucrări artistice din materiale reciclabile. Vom exersa scrierea creativă, vom crea păpuși și scenarii și vom pune în scenă o mică piesă de teatru.

Art Explorers se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani.

Programul săptămânal se adaptează în funcție de vârstele și caracteristicile copiilor înscriși.

Puteți opta pentru:
• programul scurt: 9-13 – 250 ron/ săptămână sau 60 ron/ zi
• ( din 8 iulie) programul prelungit 9-16 – 350 ron/ săptămână sau 80 ron/zi

Prețul include toate materialele necesare activităților, apa plata si fructe.
Masa este în regim de catering și se achită separat (14 ron/zi)

Înscrierea este validată după completarea formularului de înscriere și achitarea avansului. Pentru rezervarea locului se percepe un avans de 100 RON din costul programului. Avansul nu se returnează în caz de neparticipare.

Info: contact@artpointstudio,ro
Inscriere: http://www.artpointstudio.ro/art-explorers/formular-inscriere-art-explorers/

Copiii vor fi ghidați în aventurile creative de către trainerii invitați, specializați în domeniile lor și de către fondatoarea Atelierului Verde Cub și Art Point Studio- Elvira Bozga – artist plastic, domeniu în care are o vastă experiență atât ca artist cât și ca profesor de arte plastice pentru copii și adulți.

Așa cum Punctul este elementul de bază în studierea artei plastice, dar poate reprezenta și centrul de interes într-o compozitie plastică, Art Point Studio își dorește să devină un punct de referință pentru însușirea abilităților artistice și un spațiu de promovare a tinerilor artiști.

Art Point Studio s-a născut din plăcerea de a împărtăși din tainele artei plastice și din dorința de a creste nivelul de educatie artistică prin oferirea unui context de învățare a fundamentelor desenului, picturii, cunoștințelor de Istorie a Artei și de experimentare a acestora într-un mediu care să susțină creativitatea.

Atelierul se propune ca un spatiu pentru exprimarea liberă a creativității, fără presiunea greșelilor, notelor sau examenelor, destinat atât copiilor si adolescentilor care doresc să-si dezvolte potentialul creativ si să realizeze portofolii pentru admitere la liceu/ facultate, dar si adultilor care simt că a venit în sfârșit momentul să-și împlinească aspirațiile creative, să experimenteze și să se joace cu culorile și să descopere o nouă modalitate de comunicare- prin artă.

Fondatoarea atelierului este artista Elvira Bozga.
Elvira Bozga a absolvit Universitatea de Arte și Design Cluj-Napoca, departamentul de pictură de șevalet, nivel licență și master, a beneficiat de burse de studiu Erasmus în Spania, este artist plastic la Bozga Elvira Art, având numeroase expoziții în țară și străinătate.

A activat ca profesor de arte plastice în cadrul mai multor scoli private si în cadrul Școlii Populare de Arte ‘Tudor Jarda’ din Cluj-Napoca, unde a predat pictura și desenul.

Vă așteptăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.