Sâmbătă, 15 iulie 2023, ora 10:00, Iulius Parc, str. Alexandru Vaida Voevod

Intrarea gratuită

Catrafu-Sale – targ

Catrafu-Sale 7 este aici și suntem foarte nerăbdători să vă prezentăm ce punem la cale pentru această ediție!

Dacă ai stat și tu dimineața gândindu-te că nu ai nimic fresh cu care să te îmbraci, deși dulapul tău e full, atunci conceptul de garage sale reprezentat prin acest eveniment vine în ajutorul tău și îți oferă oportunitatea perfectă pentru a elibera puțin loc în garderobă. În același timp, poate găsești și tu o comoară vestimentară printre standerele vecine, contribuind astfel la strângerea de fonduri ce vizează cauza noastră caritabilă. (Vezi mai jos) Mai mult decât atât, la evenimentul nostru vei găsi o atmosferă relaxantă, cu muzică bună și oameni puși pe fapte bune!

Cauză:
Scopul acestei ediții este acela de a strânge fonduri pentru renovarea Școlii Gimnaziale “Iuliu Hațieganu” din comuna Panticeu, județul Cluj unde își desfășoară activitatea peste 212 elevi din clasa pregătitorare și clasele I-VIII. Clădirea școlii prezintă probleme majore datorate infiltrațiilor și implicit prezența mucegaiului în cadrul sălilor de curs. Spațiul este mult prea mic pentru numărul de elevi prezenți, iar dotările de care dispune școala sunt mult prea depășite pentru a le facilita elevilor un context de învățare divers. De asemenea, școala nu își permite achiziționarea lemnelor necesare pentru a încălzi toate sălile de curs pe timpul iernii, ceea ce limitează și mai mult utilizarea anumitor spații precum biblioteca și sala de sport. Noi ne dorim sa facem o schimbare vizibilă în viețile elevilor prin renovarea sălilor de curs, dotarea laboratorului de informatică cu aparatură performantă și achiziționarea de lemne suficiente pentru întreaga durată a sezonului rece.
În același timp, prin intermediul acestui proiect, ne dorim să promovăm inițiativa globală de a proteja mediul înconjurător prin relocarea hainelor utilizate către alți posesori.

Orar 10:00-22:00

Intrarea la eveniment este gratuită, tu doar fă-ți drum pe la noi.

Dacă dorești să vinzi haine, încălțăminte, accesorii sau oricare alte catrafuse, trebuie să rezervi un stander (sau două), în cadrul proiectului, în funcție de numărul de articole pe care vrei să le expui către vânzare.

Îți rezervi un loc prin iaBilet  https://www.iabilet.ro/bilete-cluj-napoca-catrafu-sale…/

Pregătești produsele și aștepți cu nerăbdare să înceapă Catrafu-Sale 7
Donația fără stander este de 190 de lei.
Donația pentru un stander este de 230 de lei.
Donația pentru două standere este de 300 de lei.

See You there!