15 iulie Workshop Instagram

Duminica, 15 iulie 2018, ora 10:30, Blend. Brews & Bites, str. Piezisa, nr. 8

Participarea gratuită

Workshop Instagram

Instagram face parte din viața noastră de zi cu zi. Dacă și tu ai observat că apar aproape zilnic schimbări și-ți dorești să profiți la maxim de ele, așa cum fac și Instagrammerii de succes pe care-i urmărești, atunci trebuie să paticipi la acest workshop.

Împreună cu invitatul nostru, Valentin Vesa, vom discuta despre cum să utilizăm cât mai eficient Instagram Stories în cadrul unui eveniment, pentru a maximiza numărul celor care vor putea viziona conținutul creat de noi, dar ne vom opri și asupra celui mai nou tool lansat de Instagram pe 20 iunie: #IGTV. Ce este, cum se poate instala, ce putem face cu acest tool și, bineînțeles, de ce este necesar să fim prezenți, ca utilizatori de Instagram, cât mai rapid și pe IGTV.

În prima parte a workshopului, Valentin ne va prezenta partea teoretică. Ne întâlnim la ora 10:30 la Blend. Brews & Bites, unde timp de 1h vom aprofunda tot ce ține de InstaStory și IGTV. Și, cum nu există teorie fără practică, cu ajutorul prietenilor de la Craft Beer Festival, vom pune în aplicare tot ce s-a discutat teoretic. La final urmează analiza, feedback-ul și concluziile.

Participarea la workshop este gratuită! Contravaloarea workshop-ului, în valoarea de 100 de euro/ participant, va fi susținută de către Craft Beer Festival. Locurile sunt limitate, pe bază de înscriere.

Până pe data de 10 iulie 2018, veți primi un e-mail prin care veți fi anunțați dacă ați fost sau nu acceptați să participați la workshop!

Despre Valentin Vesa

Este Social Media Manager și Brand Ambassador pentru brandul Sucuri Security, din cadrul grupului GoDaddy. Valentin Vesa se ocupa nu doar de prezența brandului pe canalele sociale, ci și de prezența la conferințe, meetups, pentru a crea legătura dintre comunitate și brand.

Participant frecvent la conferințele mondiale dedicate social media, cum ar fi Social Media Marketing World (https://www.socialmediaexaminer.com/smmworld/) – a participat 2 ani la rand – unde a învățat direct la workshop-urile lui Sue Zimmerman (https://www.instagram.com/suebzimmerman/?hl=en), cea care face cursurile despre Instagram și este printre puținele persoane din lume care și-au câștigat titlul de Expert Instagram (https://www.instagram.com/theinstagramexpert/?hl=en).

Are o experiență bogată în Instagram, fiind un pasionat de fotografie (refuză să fie numit fotograf), ocupându-se cu prioritate de producerea de conținut în această platformă pentru evenimente. Cea mai recentă participare a avut-o la WordCamp Europe 2018 (Belgrad), unde a fost InstaManager, creând conținut pentru feed-ul live și pentru stories, fiind și unul din fotografii oficiali ai evenimentului, la a doua participare după WordCamp Europe 2017 (Paris).

Înscrie-te acum: https://goo.gl/forms/P79iMHxSt8DS3Cjp2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.