15 iulie Zâmbet și Culoare

Sambata, 15 iulie 2017, ora 10:00, Cluj Arena, Aleea Stadionului, nr. 2

Zâmbet și Culoare – eveniment caritabil

“Zâmbet și Culoare”, este ceea ce îți dorești să vezi în ochii unui copil indiferent de vârstă.

Camelia Badiu, o fetiță în vârstă de 10 ani, a fost diagnosticată cu o TUMORĂ OSOASĂ de Gradul 3 și complicații pulmonare „Det.Sec.Pulmonare”.

Pentru a-i oferi Cameliei o nouă șansă la viață, am decis, ca împreună cu prietenii din diferite domenii artistice și nu numai, să dăm culoare zâmbetelor și să animăm atmosfera cu diferite activități și expoziții în cadrul unui eveniment cultural ce va avea loc în data de 15 Iulie 2017 la stadionul Cluj Arena (intrarea oficială) începând cu ora 10:00 până în jurul orei 18:00.

Strângerea de fonduri de la fața locului se va face încă de la orele dimineții, unde pe lângă ateliere si expoziții, vă așteptăm să savurați o cafea “meșterită” de experți, iar mai apoi, pe parcursul zilei, sperăm să vă răcoriți cu un cocktail Non-Alcoolic pe placul vostru. În cadrul evenimentului, vom pregăti și o proiecție de film, iar pe final ne propunem să încheiem ziua cu o Licitație Caritabilă, unde obiectele artistice unicate, dar şi sportive foarte rare, vor atrage cu siguranță priviri.

Printre invitati:
Emeric Imre – muzica folk
Cornelia Cuteanu – pian
Vladimir-Alexandru Bogosavlievici – istorie
Victor Apostu – pictură
Paula Rad – opera
Alice Bacalu – opera
Alexandru Suciu – opera

Donații se pot face și în următoarele conturi:
RON: RO87 UGBI 0000 0420 2548 7RON deschis la Garanti Bank – titularul fiind mama Cameliei – Rusu Magdalena Maria
Contul în EUR/USD urmează a fi deschis.

Vă invităm cu mic cu mare să luați parte la acest eveniment cu scopul de a acoperi o mică parte din suma necesară tratamentului Cameliei. Orice alte donații (de o altă natura decât cea materială) sunt binevenite, ele fiind redirecționate către Orfelinatul de la baza mănăstirii Florești „Așezământul pentru copii Sf. Onufrie”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.