15 mai Expoziţia Case de vis fantastice

Expoziţia Case de vis fantastice

Luni, 15 mai 2023, b-dul Eroilor, Cluj-Napoca

Expoziţia Case de vis fantastice

Beyond visual arts Gmbh în parteneriat cu Asociaţia De-a Arhitectura și Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei (MNIT) organizează Instalația 10X10 din Cluj-Napoca, zona pietonală a Bulevardului Eroilor, o expoziție deschisă publicului larg cu rezultatele elevilor clasei a IV-a B de la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” care au urmat cursul „De-a arhitectura în orașul meu” în anul școlar 2021-2022.  Expoziţia Case de vis fantastice

Evenimentul reia expoziția în cerc restrâns prezentată în 2022, la finalul de an școlar, ce a avut ca punct de pornire 31 de desene realizate de elevii din programul De-a arhitectura sub ghidajul îndrumătorilor arh. Ciprian Șimon și prof. înv. primar Cecilia Nagy.

Lucrările realizate de elevi atunci, reprezentând fiecare câte o casă imaginată de cei mici, au devenit temă pentru biroul de arhitectură Beyond visual arts Gmbh din Cluj-Napoca, condusă de Zsolt Szeibert, și au fost prelucrate și transformate în vizualizări tridimensionale. Aici puteți vedea un mic teaser cu imagini de la evenimentul din 2022: https://www.facebook.com/media/set/….

Desenele „înainte/după” vor fi expuse la Instalația 10X10.

Vă așteptăm pe toți cu drag și sperăm să găsiți multă inspirație în creaţiile copiilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.