15 mai Pink Freud

Pink Freud carte Cluj

Sâmbătă, 15 mai 2021, ora 17.00, Casino – Centrul de Cultură Urbană, Parcul Central

Lansare de carte – Pink Freud, de Gabriel Bota

Vă invităm la o Întâlnire cu Gabriel Bota, prilej cu care va avea loc lansarea recentului său volum de poeme, „Pink Freud” (Colecția Școala Ardeleană de Poezie, 2021).

Poeme care-ți frâng sufletul – și ți-l reconstruiesc la loc. Precum marile cărți ale copilăriei, de la «Micul Prinț» la «Cuore» și la «Singur pe lume» – dar trecute prin ceva ce seamănă și cu confesivii americani, și cu neorealiștii italieni, și cu noul ruralism românesc. Și, uneori, cu «Antologia inocenței» a lui Iordan Chimet. E o carte doldora de poeme cu bunici, cu mame, cu câini care mor ajutați de copilul care-i iubește. O carte bună precum feliile de pâine cu apă și zahăr adorate în câteva poeme. Pe scurt, o carte pentru care sufletul există.” (Radu Vancu)

Prezintă: Zorin Diaconescu, Marius Jucan, Ion Mureșan și Vasile G. Dâncu.
Moderator: Remus Octavian Câmpean.

Evenimentul va avea loc în conformitate cu Măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus Sars-CoV-2 şi pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară în domeniul culturii, aprobate prin Ordinul nr. 3.245/1.805/2020, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 986 din 26 octombrie 2020 și Hotărârea 89/28.04.2021 a CJSU Cluj (a se vedea Art. 2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *