15 mai VHS

Luni, 15  mai 2017, ora 19:00, Cinema Florin Piersic, Piata Mihai Viteazu, nr. 11

Pret bilet: 50 lei

VHS.Concert simfonic de muzică de film.Cu Irina Margareta Nistor

Sub numele “VHS”, acesta este cel de-al șaselea concert Young Famous Orchestra.

Clujenii sunt astfel invitați să participe la un concert de muzică clasică inedit alături de dirijorul Vlad Agachi, membrii orchestrei Young Famous și celebra voce Irina Margareta Nistor. Evenimentul are loc la cinematograful Florin Piersic, iar biletele se găsesc pe www.eventbook.ro. Proiectul este susținut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Young Famous Orchestra, una dintre cele mai apreciate orchestre din Transilvania, dirijată de tânărul clujean Vlad Agachi, organizează al șaselea concert de muzică simfonică în 15 mai, după ce precedentele au fost primite cu mare căldură de către public. Penultimul concert, din luna martie, Tango simfonic. Și atât., susținut alături de Analia Selis, Mariano Castro și Omar Masa, a fost sold out.

Astfel că, după ce a concertat și alături de pianistul Casei Regale, Dan Grigore, de cel mai bun violonist al Republicii Moldova, Ilian Gârneț, apoi de unul dintre cei mai vizibili psihologi români, Daniel David – într-un concert-concept cu prelegeri numit Simfonia Iubirii – și de nonconformistul violonist clujean Sabin Penea, Young Famous Orhestra vine în fața clujenilor un nou concert numit sugestiv VHS. Concert simfonic de muzică de film, cu secvențe dublate în limba română de Irina Margareta Nistor.

Pe scenă, alături de Vlad Agachi, va fi binecunoscuta Irina Margareta Nistor, critic de film, care sub regimul comunist a lucrat ca translator pentru TVR. Cunoscută pentru dublarea în secret a peste 3.000 de filme înregistrate pe casete VHS și aduse din Vest în perioada comunistă, Irina Margareta Nistor a fost decorată cu Medalia Carol I.

Dacă cauți un concert care să aducă pe aceeași scenă cele mai sofisticate acorduri și cele mai ascunse nostalgii, concertul „VHS. Concert simfonic de muzică de film, cu secvențe dublate în limba română de Irina Margareta Nistor.” este evenimentul la care trebuie să participi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.