15 martie 50/50 Wo/Men

Marti, 15 martie 2016, ora 18:00, Impact Hub, str. Gării, nr. 21

Pret bilet: 15 lei

50/50 Wo/Men – TEDxEroilorSalon

Primăvara aceasta te invităm la un nou Salon marca TEDxEroilor! Am ales să ne începem primăvara alături de voi, aici, pentru a putea genera la rândul nostru perspective care să ne ajute să pătrundem în esența lucrurilor și să împingem comunitatea mai departe, înspre progres.
Au apărut noi boboci de idei care ne împing să visăm la un nou “echilibru natural”. Cel al genurilor, al unei societăți în care toți suntem egali. Pentru egalitatea de șanse. Femei și bărbați.

Speakerii noștri:

DANA UDUDEC – avocat specializat în domeniul drepturilor omului, lucrează în combatarea discriminării și pentru accesul la justiție, în cadrul primei Reţele Pro Bono pentru Drepturile Omului din România – dezvoltată în Cluj de către ACTEDO – Centrul de Acţiune pentru Egalitate şi Drepturile Omului.

MIHAELA URSA predă literatură comparată în cadrul Facultății de Litere din Cluj-Napoca. Scrie cu plăcere despre literatură, relațiile de gen și diversele reprezentări culturale ale iubirii. A fost premiată pentru trei dintre cărțile sale, de către Uniunea Scriitorilor din România.

CORNEL MARIAN HOZA este unul dintre membrii fondatori și președintele organizației Beard Brothers, probabil cea mai non-conformistă organizație din România, cât și a subprodusului, The Sisterhood.

Vă așteptăm cu mic, cu mare să fiți parte din 50/50 Wo/Men.

Cu jumătate sau fară, ești invitatul nostru!

Accesul la eveniment se realizează pe bază de bilet, prezentat în format fizic sau electronic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.