15 martie Graphics Alliance Cluj Meetup

Joi, 15 martie 2018, ora 18:30, Cluj Hub, str. Regele Ferdinand, nr. 22-26, etajul 3

Participarea gratuită

Graphics Alliance Cluj Meetup

Ți-a fost dor de un meetup al comunității faine de graphic design din Cluj?

Atunci hai să reîntâlnești sau chiar să cunoști în persoană alți colegi de breaslă, să asculți un scurt talk foarte interesant și să stăm la o bere/ un cidru să ne împărtășim dorințele sau nevoile pentru viitoare meetups.

Ești Visual/Graphic/Game/Web Designer, Ui/Ux Designer sau pur și simplu pasionat de design? Atunci te așteptăm împreună cu Daniel Muntean la ClujHub.

Participarea este gratuită însă înregistrarea este obligatorie printr-un RVSP aici: http://bit.ly/2tkbdDq

Despre Daniel:
Se joacă, de mai bine de 9 ani cu designul vizual, atât ca freelancer, cât și în spații corporatiste. După absolvirea UAD Cluj a avut ocazia să creeze câteva aplicații mobile pentru Guvernul Olandez, două dintre care au câștigat 2015 Computable Awards. Apoi a descoperit psihologia cognitiva și aplicațiile ei în design, ceea ce a urmat sa devina unul din tool-urile cele mai esentiale pentru proiectele care au urmat. Momentan, creează hărți și interfețe de navigare pentru Telenav. Intre timp, a observat că se poate juca și cu alții, așa că a început să susțină conferințe și ateliere de design, incercand sa imparta din entuziasm si experienta cu semenii sai. Printre alte jocuri preferate se enumeră producția de muzică electronica, cinematografia și ciclismul.

Despre talk:

Procesul de creare a unui produs implică multe tehnici și metode bazate pe teorii din psihologie. Dacă în marketing unele din ele sunt suprafolosite, în procesul de design sunt trecute cu vederea. Psihologia ne oferă niște instrumente extraordinare nu doar pentru a putea lua decizii mai fondate, ci și pentru a ne putea susține decizia bazată pe niște studii și comportamente demonstrate. Ne vom uita peste câteva dintre ele, și vom vedea cum se aplică practic în design, și care este influența lor în viețile oamenilor zi de zi.

Agenda:

18:30 – 19:00 – Arrival & Registration
19:00 – 19:30 – Facem cunoștiință cu Daniel și vorbim despre Psychology in Design
19:30 – 19:45 – Q&A cu Daniel
19:45 – 20:00 – Povestim pe scurt despre viitoarele întâlniri și nevoile comunității
20:00 – Networking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.