15 noiembrie FMR – forme ușoare de performativitate

forme ușoare de performativitate

Vineri, 15 noiembrie 2019, ora 19:00, Fabrica de Pensulej, str. Henri Barbusse

Participarea gratuită

FMR – forme ușoare de performativitate

FMR forme ușoare de performativitate: spațiu golit de judecată și constrângeri și umplut cu reflecții, improvizație, libertate de creație și experimentare.

În cadrul acestei întâlniri #FMR vom experimenta împreună performativitatea plecând de la exerciții care vizează gestul și corpul, propuse de Oana Hodade și Lucia Mărneanu.

Înscrierile se fac simplu, aici, până în ziua evenimentului: https://forms.gle/b4yWjr8wxzZPknAX6

Întâlnirea este deschisă tuturor (studenți, artiști, amatori de performance, dans, actorie, scris, desen etc). Experiența nu e necesară. Doar curiozitate

Eveniment desfășurat în cadrul Fabrica de Pensule – 10 ani.

FMR (efemer) – forme ușoare de performativitate reprezintă o serie de prezentări deschise spre forme hibride de exprimare artistică cu scopul de a lărgi spectrul artistic cu care dansul contemporan interacționează. Acesta este un program de întâlniri publice care abordează dansul contemporan și performance-ul, orientat spre prezentul activ, spre improvizație și spontaneitate.
Cadrul liber pentru #FMR este condiția necesară pentru a putea sprijini apariția pe scena clujeană a unor noi artiști interesați de dans și performance, dar și pentru a putea contribui la evoluția formelor artistice în viitor. Întâlnirile sunt inspirate de proiectul Miercurea Lejeră, inițiat și dezvoltat de Maria Baroncea și Eduard Gabia.

#FMR este un program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.