15 octombrie Respirații

Duminica, 15 octombrie 2017, ora 20:00, Reactor de creație și experiment, str. Petofi Sandor, nr. 4

Intrarea liberă (în limita locurilor disponibile)

Respirații – spectacol invitat

În aceste timpuri pline de anxietate, terorism, drastice schimbări de vreme și instabilitate politică, un tânăr cuplu decide să aibă un copil, dar timpul este împotriva lor. Dacă își iau prea mult timp să se gândească, nu-l vor face niciodată, dar dacă se grăbesc ar putea să fie un dezastru. Respiraţii este un spectacol despre un cuplu şi lupta pe care o duc încercând să răspundă întrebărilor despre viaţa de familie, speranţă, trădare. „Am constatat că avem la dispoziţie trei instrumente de mare preţ: un text care se pretează mai mult ascultării, interpretarea foarte onestă şi directă a actorilor şi…. imaginaţia spectatorului.” Radu-Alexandru Nica

RESPIRAȚII
de Duncan Mcmillan
Traducere: Mircea Sorin Rusu
Un spectacol de Radu-Alexandru Nica
Distribuţia: Raisa Ané (Ea), Andi Gherghe (El)

O producție a Teatrului Ariel, Târgu Mureș

Această reprezentație face parte din programul de evenimente #TEENDAYS organizat în cadrul proiectului „Teen Spirit #3”.
„Teen Spirit #3 este un proiect cultural al platformei TEEN SPIRIT, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.