15 septembrie Concert si lansare CD Syn Ze Sase Tri

Vineri, 15 septembrie 2017, ora 20:00, Mike’s Pub, Calea Motilor, nr,  147

Pret bilet: 20 lei

Concert si lansare CD Syn Ze Sase Tri

SYN ZE ȘASE TRI intr-un concert special la Mike’s Pub! Formatia revine dupa jumatate de an la Cluj, de aceasta data cu o misiune speciala: lansarea celui de-al patrulea album, “Zaul mos”!

Materialul este produs de casa italiana de discuri Code666 Records, iar publicul clujean va avea onoarea sa il asculte live, dar si sa-l achizitioneze chiar in ziua lansarii (CDul va fi lansat in format digipack, cu o piesa bonus).

Considerat cel mai complex album Syn Ze Sase Tri de pana acum, “Zaul mos” a fost inregistrat cu o armata de muzicieni, din toate genurile muzicale: Andy Ghost (Altar), Dudu Isabel (Seven), Nicu Covaci, Cristi Gram si Costin Adam (Phoenix), Kempes, Constantin Lapusneanu (God), Andy Ionescu (Taine), Aura Danciulescu (Scarlet Aura), Andrei Oltean (E-an-na), Alin Moise, Adrian “Geagea” Marias, Titi Dragomir.

Albumul a fost inregistrat la studioul Sound Creation din Timisoara, mixat si masterizat la Studio 73 din Italia, iar coperta a fost realizata de artistul finlandez Jan Yrlund (Darkgrove Design).

In deschidere: PaddingMoth.
Pret bilet: 20 lei (de vanzare numai la intrare, in seara concertului)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

xmanyclips