Vineri, 15 septembrie 2023, ora 19:00, BT Arena, str. Uzinei Electrice

Pret bilet: între 156 si 276 lei

Discoteca ‘90 Cluj

Lou Bega, La Bouche, Corona, Ice MC, Cappella, Double You, Rednex și Bellini vor concerta la prima ediție a evenimentului Discoteca ‘90 Cluj.

După succesul celor 5 ediții Discoteca ’80 Cluj, Backstage Production aduce în fața publicului evenimentul Discoteca ‘90 Cluj, o reîntoarcere în discotecile de altădată alături de nume emblematice, și promite o seară în care ne vom distra pe cele mai explozive ritmuri și vom celebra, împreună, spiritul tânăr, cântând și dansând pe melodii ca „Mambo No. 5” – Lou Bega, „Be My Lover” – La Bouche, „The Rhythm of the Night” – Corona, „Think About the Way” – Ice MC, „U Got 2 Let The Music” – Cappella, „Please Don’t Go” – Double You, „Cotton Eye Joe” – Rednex și „Samba de Janeiro” – Bellini. Între show-urile artiștilor, disco ball-ul va continua să strălucească pe hit-urile acelor vremuri, mixate de DJ-ul rezident al evenimentului.

Sunt așteptați mii de nostalgici, iubitori ai muzicii de altădată, pregătiți să cânte și să danseze pe cele mai cunoscute melodii disco.

Programul Discoteca ‘90 Cluj 2023:
19:00 – Bellini
19:40 – Rednex
20:20 – Cappella
21:00 – Lou Bega
21:50 – Double You
22:20 – Ice MC
23:00 – Corona
23:35 – La Bouche

Evenimentul va avea o durată de peste cinci ore.

Orele de începere și de încheiere a oricăror concerte din cadrul Discoteca ‘90, precum și ordinea spectacolelor artiștilor, anunțată în prealabil, pot fi modificate unilateral de către Organizator, fără o notificare prealabilă. Pentru a fi la curent cu eventualele schimbări, vă recomandăm să dați follow paginilor facebook.com/Discoteca90Cluj și  instagram.com/discoteca90_cluj/ sau să verificați constant website-ul www.discoteca90.ro.

Înainte de concerte, precum și în pauza dintre ele, atmosfera de discotecă va fi întreținută, ca în fiecare an, de doi DJ care vor avea în playlist mari hituri ale anilor ’90.

Întregul regulament de participare poate fi parcurs aici.

Biletele online sunt disponibile pe discoteca90.ro și iabilet.ro.