15 septembrie Liber la educație financiară

Sâmbătă, 15 septembrie 2018, ora 10:00, DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza, str. Sindicatelor, nr. 9-13 

Pret bilet: 100 lei

Liber la educație financiară

Când le vorbim copiilor noștri despre bani ne limităm de obicei la a le spune cât de important este să facă economii. Sau le oferim bani pe post de ”recompensă” pentru 5 minute de liniște.

Educația financiară a copiilor nu ține însă doar de bani, ci mai degrabă are legătură cu formarea de convingeri și valori pentru viață.

Felul în care părinții noștri s-au raportat la bani, modul în care i-am auzit vorbind despre ei, îngrijorările pe care ni le-au transmis s-au impregnat în subconștientul nostru și ne-au setat atitudinea față de bani și câștig.

România este pe ultimul loc la alfabetizare financiară din Europa, doar 22% dintre noi avem un minim bagaj de cunoștințe financiare, iar asta se reflectă în propriile noastre vieți împovărate de rate și datorii și pline de alegeri neinspirate financiar.

Ce și când le spunem copiilor despre bani? Cum îi pregătim să devină adulți responsabili financiar? Cum să ne resetăm chiar noi, ca adulți, relația cu banii?

Te invităm să afli răspunsurile la întrebările de mai sus și să înveți să ”predai” lecții de educație financiară copilului tău la conferința “Liber la educație financiara”, care va avea loc pe 15 septembrie la Cluj.

Speakerii evenimentului: Oana Moraru, Nicoleta Deliu și Raluca Zaharie Anton

Invitat special: Gáspár György

Moderatorul evenimentului este Alex Zamfir, blogger la Cel Mai Bun Tata şi realizatorul emisiunii “Taţi în dialog” la Radio Itsy Bitsy.

Program eveniment
09:00 – 10:00 Înregistrări
10:00 – 10:15 Raluca Anton
10:15 – 11:15 Sergiu Penciu
11:15 – 11:50 Gaspar Gyorgy
11:50 –12:15 Coffee Break
12:15 – 14:00 Oana Moraru

Înscrierea la eveniment se face pe baza formularului:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdayRG3sNbnYJ27PMvvP04UrjyPgQzpB91Lr1LG6PWP68Wecg/viewform

sau prin e-mail la adresa cosmin.galeriu@mozaicmedia.ro.

Înainte de a efectua plata, vă rugăm completaţi formularul de mai sus pentru a vă putea transmite toate informaţiile legate de eveniment.

Vă aşteptăm alături de noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.