16-18 februarie WeddFest 2018

16 – 18 februarie 2018, ora 12:00, Sala Polivalentă, str. Uzinei Electrice 

WeddFest 2018 – târg de nuntă

Viitorii miri sunt așteptați la WeddFest 2018, unde peste 100 de furnizori din toată Transilvania le-au pregătit cele mai frumoase și tentante oferte! În acest an, târgul desfășurat la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va fi și mai grandios, cuprinzând peste 1000 mp spațiu expozițional! Vizitatorii vor fi răsfățați cu surprize și vor avea parte de momente captivante pe scenă.

Programul de vizitare este următorul:

  • 16 februarie, vineri 12:00 – 20:00;
  • 17 februarie, sâmbătă 10:00 – 20:00;
  • 18 februarie, duminică 10:00 – 19:00.

În cadrul târgului vizitatorii vor avea posibilitatea de a cunoaște o gamă largă de furnizori pentru nuntă și vor avea prilejul de a afla ultimele tendințe în domeniu.

La WeddFest viitorii miri vor găsi o gamă largă de oferte de la rochii de mireasă, ținute pentru domnișoarele de onoare, costume pentru miri sau cavaleri de onoare la accesorii, aranjamente florale, decorațiuni, cofetării, cocktail bar, săli de nuntă, invitații de nuntă, mărturii, bijuterii, servicii foto-video, organizatori de nunți, DJ, formații, cabine foto, etc.

„Sunteți invitați, așadar, în această locație deosebită, timp de trei zile în care vă puteți planifica nunta extrem de ușor având acces la cei mai buni furnizori din întreaga Transilvanie! În plus, beneficiați de o sumedenie de oferte pregătite special pentru voi! Vă reamintim că în acest an vin la WeddFest un număr mare de furnizori care abia așteaptă să vă cunoască”, precizează organizatorii târgului WeddFest.

Nu în ultimul rând, pe scena amplasată la Sala Polivalentă va avea loc și o prezentare de modă, iar câteva trupe vor „contura” o atmosfera veselă! Nu lipsesc concursurile și surprizele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.