16 – 18 iulie 2021, ora 10:00, Parcul Etnografic „Romulus Vuia“, Aleea Muzeului Etnografic

Pret bilet: 6 lei

Meșteri și Meșteșuguri de Ieri și de Azi – targ de produse tradiționale

Asociația Meșterilor Populari Clujeni vă invită la un nou eveniment de suflet, organizat în Parcul Etnografic “Romulus Vuia”, între orele 10:00-18:00. Meșteri și Meșteșuguri 

Împreună cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei vom expune și oferi spre vânzare produse tradiționale executate manual cu multă grijă și dăruire, de către dragii noștri meșteri populari.

Dorim să vă încântăm cu produse din piele și blană, obiecte din lemn, metal și ceramic, porțelan, costume populare autentice, decorațiuni interioare și podoabe din mărgele, jucării din lână împâslită, tricotaje, fețe de masă, ștergare, și multe alte produse locale pline de farmec, pe care le veți putea cumpăra în cadrul evenimentului.

Vom avea și bunătăți locale, pline de savoare, care amintesc de gustul de odinioară. Hrănitoare, curate, gustoase și parfumate cu aroma copilăriei, toate vă vor aștepta expuse pe tarabele noastre.
De asemenea, la fața locului vă îndemnăm să vă bucurați și de o serie de demonstrații meșteșugărești, prin care fiecare meșter popular își va dezvălui frumusețea muncii sale, migala, dexteritatea și pasiunea pentru creația sa.
Vă așteptăm cu mare drag la acest nou eveniment, menit să vă inspire și să vă aducă mai aproape de lumea bogată a tradiției și de frumusețea datinilor noastre
Împreună ducem tradiția mai departe!
Evenimentul nostru este gratuit, însă intrarea la muzeu se plătește. Bilet adulți 6 lei, pensionari și studenți 3 lei, elevi și preșcolari 1,50 lei.
Ca urmare a situației generate de Covid-19 și a limitărilor impuse privind combaterea pandemiei, vă rugăm să folosiți masca, să respectați distanțarea socială și să utilizați dezinfectantele pe care meșterii le vor pune la dispoziție.