16-18 martie Targul de Calatorii

16 – 18 martie 2018, ora 12:00, Muzeul de Arta, Piaţa Unirii, nr. 30 

Intrarea libera

Targul de Calatorii – eveniment de turism si lifestyle.

Vreme de 3 zile, Muzeul de Arta va fi gazda unui Targ menit sa ofere cuvantului noi conotatii. Sute de oferte de vacanta cu preturi de early booking, dar si promotii aparte, turoperatori de renume, agentii de turism revanzatoare, arta si loc de relaxare pentru familie, toate sunt reunite sub un singur concept: Targul de Calatorii.

Ce veti gasi la acest eveniment?

De la croaziere cu preturi atractive, pana la excursii in locuri precum: Africa, Indonezia, China, de la leneveala pe plajele din Grecia, Croatia, Maldive, Republica Dominicana, Tenerife si Turcia pana la city breake-uri menite sa scoata plictiseala din vizitator, toate aceste oferte pot fi gasite la standurile turoperatorilor si agentiilor de la Targ.

Nici Romania nu este slab reprezentata, unele agentii si oficii de turism aducand cu ele oferte tentante pentru cei care decid ca tara noastra are ce oferi. Iar daca nu vrei sa pleci departe, Ungaria vine cu pachete de spa si relaxare la unele din cele mai grozave resorturi pe care le au.

Familiile pot veni cu cei mici, la intrare fiind amenajat un spatiu special de unde pot imprumuta sisteme ergonomice de purtare, iar intr-una din sali un spatiu de joaca pentru copii.

Orar de vizitare:

  • Vineri: 12 – 19
  • Sambata: 10 – 19
  • Duminica: 10 – 17

Evenimentul este organizat de firma Adshop Cluj-Napoca in parteneriat cu ANAT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.