16-22 octombrie Expoziția Arta Sustenabilă

Expoziția Arta Sustenabilă

16-22 octombrie 2020, ora 14:00, Makeba, str. Inocentiu Micu Klein, nr.23

Intrarea liberă

Expoziția Arta Sustenabilă

Expoziția Arta Sustenabilă

Expoziția Arta sustenabilă este modalitatea prin care dorim să vă facem cunoștință cu lumea noastră, bazată pe conceptul #RecycledArt, și cu lucrările studio-ului Urban Mirror.

Iubitori ai artei și susținători ai mediului înconjurător: este timpul să vă aducem în aceeași încăpere! Totul cu ocazia lansării studio-ului Urban Mirror, unde transformăm materiale reciclabile, neconvenționale și obiecte fără întrebuințare în artă sustenabilă.

Veți putea vizita expoziția timp de 6 zile. Ea se va desfășura la restaurantul Makeba – un loc de suflet, în care pulsul Urban Mirror se simte mai bine ca oriunde, datorită unei colaborări frumoase ce a împlinit anul acesta 5 ani, la fel ca restaurantul (încă un motiv de sărbătoare.

Ce vei putea admira la expoziția Arta Sustenabilă?

Pentru că de-a lungul timpului am avut plăcerea de picta pereții restaurantului Makeba și de a-i reabilita mobilierul în cele mai creative moduri posibile, restaurantul în sine reprezintă un obiectiv al expoziției.
Lucrările noastre expuse cuprind picturi murale, instalații, mobilier recondiționat, uși și gresie pictată, un perete acoperit în întregime de un colaj din hârtie reciclată și un frame wall compus din rame în stil vintage cu accente predominante ale stilului Art Nouveau – în interiorul restaurantului.
În exterior, pe terasă, veți putea admira lucrări din dopuri de vin, sticlă, plastic și alte materiale reciclabile.

Expoziția este deschisa spre vizitare pana in data de 22 octombrie 2020 si se va desfășura cu toate normele de protecție împotriva noului coronavirus aplicate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.