16-27 aprilie Luna Aviației 2018

16 – 27 aprilie 2018, ora 20:00, Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (UTCN), str. George Baritiu, nr. 26-28 

Luna Aviației 2018 – a opta ediție

Studenții pasionați de aviație de la asociația EUROAVIA Cluj-Napoca organizează cea de a opta ediție al evenimentului Luna Aviației între 16 și 27 aprilie. În zilele de luni, miercuri și joi, la Facultatea de Inginerie Electrică, str. George Barițiu 26, vor avea loc prezentări cu specialiști din domeniul aviației: însoțitori de board, piloți de la Baza 71 Militară de la Luna, controlorul de trafic aerian de la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, reprezentanți de la Aeroclubul României, Tarom, fotografii de la Transilvania Spotters, aduc mai aproape de public secretele aviației civile si militare

De asemenea, prin prezență la eveniment aveți șansa de a câștiga unul din cele trei zboruri gratuite cu avion ultraușor și planor, oferite de Aeroclubul României și alte premii! Vă așteptăm între 16 și 27 aprilie, la Facultatea de Inginerie Electrică, de la ora 20.00 la prezentări!

Programul în acest an este următorul:
16.04. Prezentare susținută de Nicoleta Gherman,fost stewardesa , actual fondatoare si trainer World Class NG Cabin Crew. De asemenea, ea va ține și o simulare de interviu de angajare cu cei prezenti pentru viitorii insoțitori de board.
18.04. Se prezintă Aeroclubul României: oportunitățile de cursuri gratuite de parașutism, planorism și pilotare avion ultraușor sau zbor cu balonul .
Prezentare susținută de Liviu Dnistran, reprezentant Transilvania Spotters, despre fotografia aeriană.
19.04. Prezentare susținută de Adrian Dulău, controlor de trafic aerian la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca, despre job-ul de ATC (Air Traffic Controler)
23.04. Istoria aviatiei, prezentare sustinuta de membrii EUROAVIA Cluj-Napoca.
25.04. Doi piloti de MiG 21 si IAR 330 prezinta despre activitatea din Baza 71 Militara de la Campia Turzii.
26.04. Compania Tarom prin reprezentantul Bogdan Olaru ne va povesti despre aviatia civila .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.