16-30 octombrie Expoziția de pictură, artă fotografică și sculptură nud 18+

sculptură nud 18+

16-30 octombrie 2020, ora 19:00, Cluj Art, str. Paul Chinezu, nr. 4

Expoziția de pictură, artă fotografică și sculptură nud 18+

În zbuciumul întâmplărilor actuale din jurul nostru, deoarece înțelegem faptul că omul este o ființă bio-psiho-socială, galeria Cluj Art vă propune să pășiți într-un univers în care relaxarea și buna dispoziție sunt la ele acasă.

Vineri, sunt așteptați toți iubitorii de frumos, care doresc să vadă și alt fel de artă, una inedită care are ca temă centrală nudul, în cadrul galeriei Cluj Art, la vernisajul expoziției de pictură și artă fotografică nud. De asemenea, pentru că arta merge cel mai bine cu un pahar de vin, veți avea ocazia să degustați sortimentele cramelor Moldovei, cei care sponsorizează acest eveniment.

Vor expune artiști de renume din toată țară, precum: Butușină Alice, Buzea Flavius Tiberiu, Chiobaș Lupu Victoria, Ciucă Ramona Ioana, Chiseliță Mihai, Csata Helga, Dan Vera, Dragoș Mădălina, Drăghici Felicia, Găină Dorel, Kun Gyorgy, Man Ioana, Nicola Corina, Pădurean Alexandra, Pop Teodora, Predică Eugenia, Pușcaș Cristina, Saraci Vasile, Stoienescu Elisabeta, Trandafir Viorel, care ne vor oferi o perspectivă originală și dezinvoltă asupra a ceea ce înseamnă nuditatea artistică.

Corpul uman a fascinat dintotdeauna omenirea și a fost o temă cu o largă abordare de-a lungul istoriei milenare a artei. Venus sau David sunt doar câteva exemple de acest fel, care încununează arta cu perfecțiunea formelor și a proporțiilor umane. Nudul ne reamintește că suntem, în același timp, entități spirituale și ființe biologice, că imperfecțiunile sunt o caracteristică a esenței umane, că suntem ființe vii, supuse erorii și legilor universale. În ciclul vieții omul vine pe lume gol, expresie a goliciunii primordiale a Creației.

Perfecțiune a formelor anatomice, inocență primordială, erotism, senzualitate, sunt câteva dintre temele care vă așteaptă să le admirați pe simezele galeriei noastre în cadrul expoziției de pictură, artă fotografică și sculptură nud 18+, pana în data de 30 octombrie 2020.

O incursiune epică spre interiorul existenței umane, o călătorie a regăsirii de sine prin artă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.