16 aprilie Atelier de voce, dicție și oratorie în aer liber

Marţi, 16 aprilie 2019, ora 18:30, b-dul Eroilor 

Accesul liber

Atelier de voce, dicție și oratorie în aer liber

Un atelier de voce, dicție și oratorie va avea loc, în premieră, de Ziua Internațională a Vocii.

Atelierul va fi susținut de Andrei Țigănaș, „sculptor de voci” și om de comunicare.

Accesul la eveniment va fi liber, iar atelierul va dura două ore. Acesta va cuprinde exerciții practice de îmbunătățire a vocii și a dicției facilitate de Andrei Țigănaș, om de radio și trainer de dicție. Respirații de abdomen, vocalize, jocuri de înălțimi, exerciții de dicție cu creioane în gură sunt doar câteva dintre activitățile care vor avea loc la atelier.

„Vorbim aceeași limbă, dar uneori nu ne facem înțeleși. Mesajul nostru ajunge, de multe ori, distorsionat la interlocutor. Alteori cel din fața noastră ne ghicește din primele secunde că venim din altă zonă a țării din cauza accentului care ne trădează. La atelier vom lucra la cele mai comune cinci pârghii care ne ajută să transmitem încredere și simpatie atunci când comunicăm 1 la 1 sau în public”, spune Andrei Țigănaș, autorul atelierului.

Atelierul e potrivit atât pentru persoanele care vor să-și îmbunătățească vocea și dicția pentru că se pregătesc de examene ori de susținerea licenței, cât și celor care vor să fie mai convingătoare la locul de muncă, în vânzări sau în discuții informale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.