16 decembrie Concert educativ

Miercuri, 16 decembrie 2015, ora 16:00, Academia de Muzică Gheorghe Dima, str. I.C. Bratianu, nr. 25

Pret bilet:20 lei

Concert Educativ – Scrisori muzicale pentru Moş Crăciun,

îi aşteptăm pe cei mici, dar şi pe cei mari, la un Concert Educativ – Scrisori muzicale pentru Moş Crăciun, în cadrul căruia Corul Filarmonicii „Transilvania”, dirijat de Cornel Groza, va interpreta colinde şi cântece de stea. Concertul Educativ va fi prezentat de Veronica Moldovan Macarie.

Veronica Moldovan Macarie este absolventă a Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, secția canto. Are și un masterat în stilistică interpretativa, pe care l-a terminat în 2005 la clasa pofesorului Gheorghe Roșu. între 2006-2008 a urmat cursurile unui master în management cultural, din cadrul Universității Babeș Bolyai, Facultatea de Studii Europene. Din 2002 cântă în Corul Filarmonicii de stat “Transilvania” din Cluj Napoca, alături de care a participat la numeroase turnee atât în țara cât și în străinătate.

Corul Filarmonicii de Stat “Transilvania”
Cornel Groza – Dirijorul Corului

Colinde, Cântece de stea

Prezintă: Veronica Moldovan Macarie

BILETE
Biletele se pot cumpăra de la Agenţia de Bilete a Filarmonicii (Piaţa Lucian Blaga nr. 1-3, la parter în incinta Casei de Cultură a Studenţilor, Tel. 0264 43 00 60) conform programului: Luni & Miercuri 10 – 14, Marţi & Joi 12 – 18 şi Vineri 10 – 14 sau cu o oră înainte de concert, direct de la locaţia acestuia.
20 lei preţ întreg / concert
10 lei preţ redus (elevi, studenţi şi pensionari) / concert
5 lei preţ bilet Concert Educativ
Atenţie: În ziua concertului, Agenţia de bilete este deschisă în intervalul 10-14!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.