16 decembrie D de la Decorațiuni

Duminica,16 decembrie 2018, ora 11:00, Fabrica de Pensule, str. Henri Barbusse, nr. 59-61 

Taxă de participare: 25 lei

ARTbecedar de Crăciun – D de la Decorațiuni cu Cristina Gagiu

Pentru copii, sărbătorile de iarnă sunt cele mai speciale momente ale anului. Cu toții o știm!

Fabrica de Pensule organizează înainte de Crăciun un atelier creativ și distractiv pentru cei mici, găzduit de artista Cristina Gagiu. Decorațiuni din hârtie, zăpadă, brăduți, steluțe, reni, Moș Crăciun, globuri și multe alte figurine haioase vor fi create în cadrul acestui atelier din hârtie și pastă de zahăr – un material comestibil și usor de modelat de către cei mici.

Decorăm, împodobim și meșteșugim cu drag, iar la final ne bucurăm de o mică amintire de la atelierul ARTbecedar.

Aroma îmbietoare a ceaiului cu măr și scorțișoară ne va ajuta să intrăm în spiritul festiv la Fabrica de Pensule!

Înscrieri: https://goo.gl/forms/YfWFK9aRTpuOLQo53
Număr maxim de participanți: 12 copii / atelier
Vârsta recomandată: 4 – 10 ani

Facilitator atelier: Apai Emese – emeseapai@gmail.com

Organizatorii vor pune la dispoziție toate materialele necesare pentru fiecare ARTbecedar.

Cristina Gagiu (n. 1969) – artist vizual; trăiește în Cluj și lucrează în Fabrica de Pensule. A absolvit Academia de Arte Vizuale „Ion Andreescu” din Cluj. În lucrările ei, Cristina Gagiu folosește în principal mediul picturii figurative și al graficii.

ARTbecedar este un program dedicat celor mici, în care părinții își pot împlica copiii în activități creative conduse de artiști din Fabrica de Pensule și din comunitatea artistică din jurul acesteia. Copiii au ocazia de a intra în contact cu artiștii și de a învăța de la ei despre diferite tehnici și medii artistice, prin activități practice și jocuri. Fiecare sesiune este condusă de un artist coordonator și un facilitator care ajută la comunicarea grupului și la păstrarea unei dinamici active, prin care toți copiii participă la activități. Prin participarea la atelierele ARTbecedar copiii acumulează, printr-un limbaj accesibil lor, cunoștințe despre arta contemporană, familiarizându-se cu teme, subiecte sau artiști contemporani.

Eveniment realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca și Consiliului Județean Cluj.

ARTbecedar este un eveniment cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Evenimentul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.