16 decembrie Hero 2.0 – The Show of all Shows

Duminica,16 decembrie 2018, ora 19:00, Reactor de creație și experiment, str. Petofi Sandor, nr. 4 

Pret bilet: 20 lei

Hero 2.0 – The Show of all Shows

Dacă nu crezi că ești cel mai bun actor, nu mai juca. Dacă nu crezi că faci cel mai bun spectacol, nu-l mai face. Dacă nu crezi că poți să fii selectat în program, nu aplica. Hero 2.0 vorbește exact despre asta. Nu e o problemă de credință, ci una de convingere completă și oarbă, aceea că Hero 2.0 ESTE spectacolul spectacolelor.

Tot ce le-a mai rămas pentru drumul lor înspre triumf sunt ei înșiși, umăr la umăr. Vid, lumină și doi actori. Eroi. Amândoi sunt eroi principali. Amândoi luptă, prin toate mijloacele, pentru locul lor în fața publicului. Fără compromisuri, trecând peste orice obstacol spre o creație superbă. O capodoperă.

Doi actori goi, dezbrăcați de tot în afară de dorința lor de a realiza Spectacolul Spectacolelor. Tema principala în Hero 2.0 este ambiția. Vorbim despre asta problematizând teatrul. Cum îl concepem, cum îl percepem, cum îl performăm. Meta-teatralitatea spectacolului este onestă și incluzivă. Cei doi performeri fac totul singuri. Acest modus operandi autentic și plin de umor devine un modus vivendi teatral.

Spectacol în limba engleză!
Vârstă recomandată: 15+

Bilete:

– online (recomandat): biletmaster.ro

– de la Reactor, cu o oră înainte de începerea spectacolului, în limita locurilor rămase/ from Reactor, one hour before the show, within the limit of available seats.

Biletele electronice pot fi imprimate în regim propriu sau transferate pe smartphone, pentru a fi validate la intrare.

Bilet întreg – 20 lei

Bilet cu preț redus (pentru elevi, studenți, pensionari) – 12 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.