16 decembrie Santa Paws

Sambata, 16 decembrie 2017, ora 14:00, Urania Palace, str. Horea, nr. 4

Donatie minima recomandata: 25 lei

Santa Paws – eveniment aniversar

Eveniment aniversar iCare 3 ANI, cu miros de zapada si emotii in asteptarea lui Mos Craciun. Sarbatorim animalutele noastre minunate si pe voi, prieteni dragi, care ne sustineti constant prin incredere, incurajare si chiar implicare in activitatea noastra. Nu vrem sa ne laudam, dar zicem, cu incredere, ca va fi cel mai bun eveniment pe care l-am organizat pana in prezent:

Program:

– incepem serios cu un StandUp Comedy marca Darius Cîmpan
– continuam elegant cu un talent show pentru catei
– ne intoarcem la scoala pe timpul workshopurilor / prelegerilor – ICare &Transylvania Animal Care TAC, Vlad Vancia @ Radio Animale, Dog Assist – Terapie Asistata de Animale.
– ne indulcim cu bunatati mai ceva ca la StreetFood pentru ca vor fi prezenti:EpicCupcakes, Vegan Cluj Food si SalaBio
– ne incantam auzul cu muzica tare buna – acesta e cadoul pe care ni l-am facut noua  – Caustic & FronT Band Romania
– primim cadouri de la MOS CRACIUN!!! Nu ne credeti? Eu zic sa va convingeti singuri. Mos Craciun ne-a spus ca vine sa acorde cadouri prima data animalutelor, pentru ca ele au fost cele mai cuminti.

Join la event si stati cu ochii pe noi! SHARE sa se auda in lung si-n lat si o sa ne bucuram impreuna de o experienta inedita, cu oameni si animalute. invite  friends daca vrei sa ne simtim cu totii ca in familie!

Va asteptam cu mare drag si entuziasm!

INTRARE: donatie minima recomandata 25 lei – primiti un voucher de cumparaturi cu care puteti achizitiona orice doriti din cadrul evenimentului

iCare o călătorie în scop de (auto)cunoaștere, dezvoltare și schimbare, în primul rând a propriei vieți, dar și a altora, oameni și animale. Pornim la drum încet și în companie bună, construind povești frumoase pas cu pas. Deschidem o cale nouă, într-o direcție fără destinație. Într-o lume în care fiecare caută o manieră autosuficientă de a-și aparține, noi căutăm să construim o comunitate, unde împreună înseamnă acasă.

Ceea ce vedem este ceea ce credem iar ceea ce credem este ceea ce suntem. Experiența noastră devine realitatea noastră. Dorim să creăm experiențe pozitive într-un mediu protejat care susține dezvoltarea armonioasă a interacțiunii om-animal.
Să dai din ceea ce ești, nu din ceea ce ai! Ne dedicăm minte, trup și suflet acestei cauze, oferind zâmbete, îmbrățișări, grijă, atenție, încredere, iubire.

Imaginea ideilor frumos colorate, cu miros de hârtie și pixuri cu gel, stickere cu visuri lipite pe boticul umed al unui cățel sau pe codița stufoasă a unei pisici, care așteapă, cuminți, o casă a lor, pentru totdeauna. Ne apropiem privirile cu înțelegere și compasiune față de viața, uneori greu încercată, a oamenilor și a animalelor, din dorința de a aduce un strop de bine în prezentul lor. Împreună creăm schimbarea dorită și necesară. Scriem povești de basm prin fapte reale.

Vă invităm să călătoriți alături de noi, oprim la orice stație și vă așteptăm să urcați, cu încredere și voie bună.

P.S.: accesul animalelor de orice fel este întotdeauna permis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.