16 februarie Anuță Dragă

Joi, 16 februarie 2017, ora  17:30, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, str. Memorandumului, nr. 21

Lansare de carte – Anuță Dragă, Bianca Tămaș

Vă invit cu drag la lansarea celui de-al treilea volum al meu, intitulat ”Anuță Dragă”. E un roman de suflet, despre simpla complexitate a oamenilor de la țară, despre dragoste, despre gurile rele, despre tradiții și despre zone frumoase ale Ardealului. Romanul va fi lansat in colaborare cu Editura Școala Ardeleană din Cluj-Napoca.


”Anuță dragă” are la bază povestea de dragoste plină de peripeții a bunicilor mei, plină de învățături care pot fi aplicate și astăzi. Dar să nu vă imaginați că e o poveste siropoasă. Nicidecum! E una plină de suspans, de personaje haioase și întâmplări inedite.
Lansarea dorește să fie una interesantă, așa că au fost chemați să vorbească oameni frumoși, care iubesc tradiția la fel de mult ca mine și care nu doresc să vă plictisească cu analize literare: Radu Țuculescu, Alexandru Jurcan, Victor Cubleșan și Vasile George Dâncu.
De asemenea, evenimentul va fi moderat de Tudor Sălăgean, directorul Muzeului Etnografic al Transilvaniei, care ne primește cu drag în a doua lui casă pentru a vorbi despre carte.


Asociația Zestrea și Ansamblul Folcloric Românașul vor fi și ei prezenți la lansare. Pentru ce? Ei bine, trebuie să veniți ca să aflați!
Evenimentul va fi filmat și fotografiat de către SeRa Studio!


Imaginea care ilustrează perfect lumea complexă a satului pe care am creat-o în roman este creația Iuliei Hognogi de la Bijuterii Art, iar de campania de promovare se ocupă fetele cochetele de la Artiști vs. Corporatiști.

P.S. Ai cumva costum popular? Sau o ie uitată prin dulap? Orice te duce cu gândul la tradiție și la bunici e bun! Ia-le la lansare și poți să câștigi prin tragere la sorți o carte! Bianca Tămaș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.