16 februarie Retrospectiva TIFF – Sicario: Asasinul

Marti, 16 februarie 2016, ora 17:30, Cinema Victoria, b-dul Eroilor, nr. 51

Pret bilet: 10 lei

Retrospectiva TIFF – Sicario: Asasinul (Sicario)

Se pot vedea sau revedea, zilnic, cele mai emblematice filme din 2015, recomandate de Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Majoritatea filmelor alese pentru această retrospectivă a figurat în programul TIFF din 2015, producțiile putând fi, de asemenea, vizionate pe parcursul anului trecut, la Cinema Victoria.

“Suntem convinși că mai sunt mulți spectatori clujeni care nu au avut încă ocazia să vadă unele dintre filmele selectate sau care doresc să le revadă, așa că, realizând această retrospectivă dorim să creăm o bună ocazie pentru ei să vină la proiecții și să aprecieze filmele”, a declarat Gabriela Bodea, Directoarea Asociației Victoria Film.

Producţie:SUA ,2015

Gen: actiune,drama (121 min.)

Regia: Denis Villeneuve

Cu : Josh Brolin, Jon Bernthal, Emily Blunt, Benicio Del Toro

Premii si festivaluri:o nominalizare Cannes- Palme d’Or – Denis Villeneuvee

Sicario ne aruncă în lumea de coșmar a corupției şi a traficului de droguri transfrontalier între Mexic și Statele Unite.

In acest thriller mistuitor Emily Blunt (care aminteşte de ferocitatea de oțel a lui Jodie Foster în “Tăcerea mieilor”), Josh Brolin, și Benicio Del Toro fac parte din echipa de elită a guvernului SUA în războiul împotriva drogurilor.

Villeneuve a facut încă o dată un film impecabil după Incendii/Incendies (2012) şi Prizonieri/ Prisoners (2013).

Prețul biletelor este de 10 lei, preț normal și 8 lei, preț redus pentru elevi, studenți și seniori. Biletele se pot achiziționa de la casieria Cinema Victoria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.