16 ianuarie Feszt Party

Luni, 16 ianuarie 2017, ora 21:00, The Shelter, Piata Unirii, nr. 25

Pret bilet: 10 lei

Feszt Party

Ai impresia că ziua e lungă? Atunci clar e luni! Nu am auzit pe nimeni să se bucure de luni, şi noi ştim că fiecare început e greu dar toate au un început şi ce este şi mai inportant că totul e bine dacă se termină cu bine. Ce aţi zice dacă lunea s-ar termina cu o bere rece care e pe gratis? Credem că ar fi o încheiere plăcută a zile, de aceea ne-am gândit la următoarea:

Vino la primul Feszt Party şi de la ora 22:00 până la sfîrşitul zilei vei primi berea rece pe gratis. Cheamăţi şi prieteni la party deoarece va fi masă de beerpong, dar nu va lipsi nici chestpongul sau masa de foosball.

Jocuri la care trebuie să participi:
1. Scrie pe event un mesaj cu „Ne întâlnim la Feszt Party” şi dă-le tag prieteniilor cu care vei veni, cea mai mare gască de fete şi cea mai mare gască de băieţi care îşi va face prezenţa la petrecere va primi o sticlă de Sheridan’s sau de Jackdaniels.
2. Distribuie eventul prieteniilor tăi şi poţi câştiga 5 shoturi de jager.
3. Trimite invitaţie la event pentru cel puţin 50 de persoane (nu uita să scri la event câte persoane au fost invitate înainte şi după) şă poţi câştiga 15 shoturi de jager.
4. Participă şi la următorul Feszt Party

Ce mai trebuie să şti despre petrecere:
1.Locaţia este Shelter.
2.Intrarea te costă 10 lei.
3. Muzica o va pune DJ Mini.
4.Berea după ora 00:00 se plăteşte

16 ianuarie Feszt Party

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top