16 ianuarie Frans Eemil Sillanpää

Frans Eemil Sillanpää

Joi, 16 ianuarie 2020, ora 18:00, Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Participarea gratuită

Frans Eemil Sillanpää – Clubul de Carte Nobel 4.1

Iată-ne în cel de-al patrulea an în care citim și discutăm despre autorii care au primit, de-a lungul timpului, Premiul Nobel pentru Literatură!

În luna ianuarie, citim și dezbatem „Silja” de Frans Eemil Sillanpää.

Considerat a fi unul dintre cei mai mari scriitori finlandezi din secolul al XX-lea, Frans Eemil Sillanpää a fost distins cu premiul Nobel pentru Literatură în anul 1939 »» „pentru înțelegerea profundă a țărănimii din patria sa și pentru arta desăvârșită cu care i-a descris modul de viață și relația cu Natura.”

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă desfășurată în cadrul AIVI Cluj – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

La Clubul de Carte Nobel ne propunem să citim cărți ale autorilor care au primit această distincție pentru literatură. Citim, iar apoi ne dăm întâlnire și discutăm pe îndelete despre experiențele noastre în ale lecturii.

Cu mențiunea că nu obișnuim să facem critică literară în adevăratul sens al cuvântului, vă așteptăm cu drag și plini de curiozitate să analizăm aceste opere împreună, dintr-o perspectivă personală, subiectivă și sinceră.

Vă invităm, așadar, printre cărți – să povestim despre cărți!

Participarea la eveniment nu necesită înscriere prealabilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.