Joi, 16 ianuarie 2020, ora 18:00, Auditorium Maximum, str. Emmanuel de Martonne, nr. 1

Pret bilet: 50/ 80 lei

Wanderlust Symphonie

Young Famous Orchestra, Vladimir Agachi și Deutschsprachiger Wirtschaftsklub Nordtransilvanien te invită în prima călătorie muzicală din 2020!

Pentru că anul tău nou vine cu rezoluții noi. Și experiențe noi. Și culturi noi. Și oameni noi. Și provocări noi. Și speranțe noi. Și sentimente noi. Și mai bune.

2020 începe cu un concert de muzică simfonică reinventat în spirit nemțesc la Cluj-Napoca. Este modalitatea prin care clubul german a ales să sărbătorească zece ani de existență în Transilvania, o existență caracterizată de apropierea de mediul de afaceri și de comunitatea locală.

O adevărată călătorie muzicală în timp și spațiu (sugerată chiar prin alăturarea termeni lor nemțești “wandern”= a călători, “die Lust”= pasiune, dorință), programul este unul 100% cu spirit nemțesc și cuprinde Strauss, Mozart, Brahms, dar și Enescu și alți compozitori români, pentru a transpune, astfel, colaborarea culturală germano-română prin business și artă din mediul de afaceri direct pe scenă, în fața publicului meloman.

nainte de începerea concertului, proprietarii de business și antreprenorii transilvăneni pot să profite de o sesiune de networking în foyer, în care pot cunoaște potențiali parteneri de business într-un mod transparent și autentic: în afara spațiilor de birouri, dornici să îmbine utilul cu plăcutul și să pună bazele unei legături care întărește metafora colaborării trainice dintre spațiul germanofon și cel românesc mult dincolo de sala de spectacol.

În 2020, așadar, arta colaborării ajunge pe scenă! Implicarea Young Famous Orchestra este departe de a fi întâmplătoare, una dintre cele mai importante perioade din formarea dirijorului Vladimir Agachi având loc chiar în Germania, la Berlin.