16 Iunie Nimic, dar parca-mi vine sa mor

Duminica, 16 Iunie 2019, ora 19:00 , Casa Tranzit, str. Gheorghe Barițiu, nr. 16 

Nimic, dar parca-mi vine sa mor

Compania 4.0, Unofficial: ARENA – asociatie culturala si Tranzit House prezinta spectacolul Nimic, dar parca-mi vine sa mor.

Singură în mijlocul deșertului, o femeie se târăște încet, foarte încet. Ține în brațe o bucată de cârpă înfășurată. Îi vorbește parcă pentru a-și face curaj în încercarea disperată de a găsi un sens în mijlocul deșertului nesfârșit. Solul arid îi arde genunchii iar aerul uscat este populat cu halucinații, cu figuri din trecut care o vizitează și uneori parcă o încurajează.

De la satele distruse la taberele de refugiați, și de acolo în exil, spectatorul încearcă să urmărească o mama alături fiica ei și relația lor fuzionala si parca imposibilă într-o lume de după război. Toată lumea este vinovată în această poveste complexă și tulburătoare, în care fiecare personaj trebuie să se confrunte cu amintirea și uitarea – a Istoriei şi a naraţiunii proprii.

Regie: Vlad Chirita

Manifestare organizata in cadrul Sezonul România-Franța 2019 , cu sprijinul Guvernul României , Institutul Cultural Roman, Institutul Francez Ministère de l’Europe et des Affaires étrangères

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *