16 iunie Supradoză de animații

Vineri, 16 iunie 2017, ora 20.00, Nomad Gastro Pub, str. Baba Novac, nr. 19

Intrarea liberă

Supradoză de animații de Paul Muresan

Paul Mureșan este singurul artist român, creator de animații ale cărui proiecte au ajuns până la vestitul Festival de Cannes, anul acesta.

Artistul este absolvent al Liceului de Arte “Corneliu Baba” din Bistriţa şi al Universităţii de Artă şi Design din Cluj Napoca, secţia Grafică. A debutat în animaţie în 2009, cu Desenanimat, film realizat în timpul unei burse studenţeşti la HBK Saar în Germania, unde și-a perfecționat studiul animaţiei cu profesorul Tamas Waliczky.

După un studiu independent asupra animației 2D, realizează scurtmetrajul Pui de somn, scurmetraj care și-a adjudecat Premiul Villa Kult, oferit de Renate Roginas, membră a juriului competiției naționale și constând într-o rezidență la Festivalul de la Berlin, ediția 2016. De asemenea acesta a fost premiat si la ITFS Stuttgart, la Reel Teal în North Carolina sau la Festivalul International de Scurtmetraje de Animatie Anim’est.


În continuare Paul câștigă concursul The Pitch la Festivalul de Film NexT 2015 pentru proiectul Mom, Dad, I Have to Tell you Something… / Mamă, tată, trebuie să vă spun ceva…
Anul acesta, Mom, Dad, I have to Tell you something a fost proiectat la Cannes 2017, în cadrul programului Short Film Corner.

După ce a fost juriu la TIFF 2017, în cadrul concursului Pitch organizat de catre ShortsTV , vine și la noi să povestim despre animații, filme și inspirație. #letseesomemovies
Rezervări: 0364 401 546

16 iunie Supradoză de animații

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top