16 mai Genunchii noștri se ating!

Luni, 16 mai 2016, ora  20.00, Reactor, str. Petöfi Sándor, nr. 4

Genunchii noștri se ating! – regia: Cătălin Bocîrnea

Vacanța de Paște, deși scurtă, a suflat forțe noi în motoarele Reactorului, care se pregătește de venirea verii cu un program fierbinte și o atmosferă caldă: cu spectacole despre viitor, despre trecut sau despre sfârșitul lumii, cu un concert acustic de bună calitate și, nu în ultimul rând, cu o nouă premieră!

Un program divers pentru reacții (și senzații!) diverse vă așteaptă săptămână de săptămână și în luna mai, nu lăsați să treacă vremea fără puțină reactivare de sezon!

După: ”Autorul”, de Tim Crouch
Cu: Balász Bodolai, Cătălin Bocîrnea, Raluca Mara, George Sfetcu

”Un spectacol deosebit de solicitant, atât pentru actori cât și pentru spectatorii prezenți. Fiecare dintre replici este împărțită cu publicul, în așa fel încât întreaga poveste devine una despre intimitate și împărtășire. Fiecare trăire este dăruită publicului pentru a fi trăită. Actorii nu joacă, ei se joacă cu ceilalți, îi includ în joc.
O veritabilă încercare pentru Homo Ludens, pentru schimbul real, în mișcare, care se petrece pe parcursul întregii reprezentații. Da, bla bla bla….Da, bine! Nu scrie nimic de fapt! Nu-i așa?
În fine, nu o să vă ținem aici, legați de scaune pentru o oră și ceva. Puteți să ieșiți la baie, la o țigară. Puteți chiar să nu închideți telefoanele mobile.”

O producție Reactor de creație și experiment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.