16 noiembrie–4 decembrie Expoziția Momente Artistice

Expoziția Momente Artistice

16 noiembrie – 04 decembrie 2023, ora 18:00, Cinema Dacia, str. Bucegi, nr. 11

Intrarea liberă

Expoziția Momente Artistice

Momente Artistice este mult mai mult decât o simplă expoziție de desen și pictură realizată de copii; este o incursiune în imaginația și talentul acestor tineri artiști. Cu pasiunea lor arzătoare pentru artă, aceștia au dat viață unor opere de artă care vă vor cuceri la fiecare pas.

Un aspect remarcabil al acestei expoziții este aprofundarea portretului, în care cei mici și-au pus imaginația la treabă, oferindu-le privitorilor o perspectivă unică asupra unor chipuri și personalități captivante. De asemenea, această expoziție aduce în prim-plan noi tehnici mult mai avansate cu tempera și carioci, demonstrând măiestria copiilor în utilizarea acestor medii artistice.

Un alt punct de atracție al expoziției este natura statică, care a fost aprofundată și redată într-o compoziție mai dificilă. Lucrările realizate de grupele noi demonstrează perfecționarea tehnicilor de desen și pictură, oferind o imagine uluitoare asupra frumuseții lumii înconjurătoare așa cum este văzută prin ochii celor mici.
Această expoziție nu este doar o ocazie de a admira talentul tinerilor artiști, ci și de a sprijini dezvoltarea lor continuă, reprezentând un eveniment de încurajare a creativității și un pas către susținerea viitorului artistic al acestor copii minunați. De aceea, vă invităm cu mare bucurie să vă alăturați nouă pentru o experiență artistică unică, de neuitat! Cu inima plină de creativitate și talent, copiii din Cluj-Napoca vă așteaptă să explorați universul lor artistic la expoziția “Momente Artistice”, o experiență cu adevărat remarcabilă, care vă va bucura sufletul și vă va inspira!
Întreaga expoziție este coordonată de artistul vizual Liliana Csaki, organizatoare și coordonatoare a activităților de la Calendarul Magic, în cadrul cărora orice copil are șansa să își exercite și pună în valoare talentul artistic.
Expoziția va putea fi vizitată în perioada 16 noiembrie – 4 decembrie 2023, de luni până sâmbătă, în intervalul orar 9.00 – 18.00 la Cinema Dacia, Cluj-Napoca.
Expoziţia este organizată cu sprijunul: Primaria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Cinema Dacia, Centrul de Cultură Urbană Casino, Calendarul Magic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.