16 noiembrie Aftershock

Joi, 16 noiembrie 2017, ora 21:00, Spațiu Music-Pub, Piata Unirii, nr. 21

Pret bilet: 10 lei

Aftershock – Scars of a Story,  PaddingMoth, AlkOOL

Proiectul Diversitate / Adam’S Studio / Spațiu Music-Pub prezinta:
Support Your Local Artist /// AFTERSHOCK
Live concerts:
Scars of a Story X PaddingMoth X A.L.K[OOL] Visual Exhibition:
Alex Mocan
Daniel Man

Support Your Local Artist este un concept unic in Cluj-Napoca, menit sa promoveze cultura artistica locala.

Dupa 3 serii si 30 de editii promitatoare, dorim sa dezvoltam conceptul, prezentand astfel 3 formatii per editie si introducand segmentul vizual. Astfel, AFTERSHOCK va reuni 2 talentati pictori clujeni, Alex Mocan si Daniel Man, precum si 3 super trupe locale: Scars of a Story, PaddingMoth si A.L.K[OOL].

In Spațiu Music-Pub, zona de lounge va fi dedicata celor 10 tablouri expuse si conversatiilor cu artistii, iar sala principala concertelor si afterparty-ului.

Scars of a Story
Membrii trupei Scars of a Story se intalnesc pentru prima oara undeva pe la mijlocul lunii octombrie 2011. Ideea a pornit de la cei doi chitaristi, Vlad si Peter, care pun bazele primelor compozitii, ulterior alaturandu-se acestor idei Dany(bas), Bitzah(voce) si Cristi(tobe), care paraseste trupa in luna iulie 2012, locul lui fiind luat de Gabi. Punctul comun al celor 5 membri fiind dorinta de a aduce ceva nou scenei underground din Cluj-Napoca. Genul abordat se vrea a fi New age metal, Metalcore, Post Hardcore.
Vlad-guitar
Peter-guitar
Dany-bass
Gabi-drums
Bitzah-vocals

PaddingMoth
An experimental band from Transylvania that combines elements of extreme Metal such as Death and Black with Hardcore/Metalcore.
Ostring Romania 2017 – 1st Place Transylvania

A.L.K [ØØL] este o trupa tanara, proaspat formata din pasiune pentru muzica rock. Cei trei membri interpreteaza piese celebre din Rock And Roll Hall Of Fame, de la intalnirile de motociclisti si de la festivalurile de grunge, pentru a crea o atmosfera energica plina de cantari si voie buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.