16 noiembrie Balaklava Blues

Vineri, 16 noiembrie 2018, ora 21:00, Urania Palace, str. Horea, nr. 4 

Pret bilet: 20 lei

Balaklava Blues – muzica de razboi, impotriva razboiului, pentru razboiul din tine

Adusa direct de pe strazile razboiului dintre soldatii ucrainieni si rusi, muzica Balaklava Blues ajunge pentru prima oara in concert la Cluj –Napoca

Descris de presa internationala ca fiind “o reflectie serioasa și captivanta asupra stresului post-traumatic si a incercarilor pe care le facem pentru a merge mai departe “, proiectul celor doi artisti, cucereste rapid, tara cu tara, om cu om.

S-au intalnit ingrijind soldatii raniti. Seara le cantau, ea la acordeon, el la vioara. Dimineata erau scosi la exercit, sa invete sa traga cu pusca. Azi, sunt sot si sotie, parca vedetele unui love story, scos de la naftalina.

Ca sa te prinda, nu-ti trebuie decat doua urechi si un pic de simt al realitatii. Un 2 man show, cladit pe bagrandoul folkloric al Ucrainei, adus intentionat in modernism, compus pe un beet electronic, bine amestecat. Canta muzica teritoriilor pierdute, iar imaginile aduse in specatcol, daruiesc un cocatil vizual pe care nimeni nu si l-ar mai dori!

“Nu suntem la prima colaborare cu cei doi artisti. I-am mai avut in tara cu ceallata trupa a lor, Lemon Bucket Orkestra, in mai multe turnee europene, produse de noi. Ramane in amintirea publicului momentul in care Lemon era in avionul care-i aducea in Romania, cand si-au scos instrumentele si au cantat pentru ceilelati pasageri. Stirea a fost preluata de cele mai importante canale media ale lumii, CNN, CBC, Fox News and CTV. Balaklava Blues este un proiect care trebuie neaparat vazut si auzit. E o imagine clara a lumii in care traim, o invitatie la meditatia haosului in care traim. “ – Adrian Voichitescu – producator.

Biletele se pot achizitiona prin reteaua iaBilet.ro si la locatiile evenimentelor, in ziua acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.