16 noiembrie Decorațiuni de Crăciun

Miercuri, 16 noiembrie 2016, ora 18:30, Libraria Carturesti Iulius Mall, str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53 B

Taxa de participare: 30 lei

Ludoteka în vizită la Cărturești – Decorațiuni de Crăciun

Voi la ce vă gânditi când auziţi cuvântul Crăciun? La moșul încărcat cu daruri? Sau la bradul împodobit? Poate la prăjituri şi globuri?

Noi ne gândim la toate astea și în plus la decorațiunile care ne fac casele, ba chiar și librăria, mai frumoase. Și pe care încercăm în fiecare an să le facem mai speciale.

Tocmai de aceea deschidem sezonul meșteritului de decorațiuni pentru Crăciun. Dacă sunteți pregătiți să fiți creativi vă așteptăm la un prim atelier de decorațiuni animat de prietenii de la Ludoteka.

Cristina Leau, artist plastic iscusit, cu cunoștințe temeinice și vaste despre arta plierii hârtiei, vă va ghida în deslușirea diagramelor Origami și împreună cu Flavia Tothpal, coordonator artistic Ludoteka, vă vor ajuta să folosiți pliurile și decupajele pentru rezolvarea problemelor. Veți confecționa sub îndrumarea lor o serie de decorațiuni pentru pomul de Craciun.

Numărul maxim de participanți: 20
Vârsta minimă: 6 ani
Inscrieri la adresa: flaviatothpal@yahoo.com

Ludoteka – o colecție de activități puse sub semnul artei

Atelierele artistice continuă într-un spațiu de poveste, ceainăria Cărturești din Iulius Mall, unde vă invităm să explorați conceptul Ludoteka, dedicat cu mare implicare tuturor iubitorilor de activități creative.

Am unit într-un singur fir epic artiști plastici dibaci, înzestrați, pedagogi bine informați, suflete deschise, visătoare și inimi mari, care prin convingerile și implicarea lor vă vor fi alături în călătoria inițiatică în lumea magică a artei. Sculptori, muzicieni, fotografi, actori, arhitecți, designeri și profesori de artă plastică, numiți generic ludotekari, colaborează, plănuiesc și creează, cu complicitatea voastră, o poveste care aduce cu sine zâmbete, destindere, cunoaștere, fuziune, inventivitate și, nu în ultimul rând, o finalitate reprezentată prin creații unice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.