16 noiembrie Stories That Teach

Luni, 16 noiembrie 2015, ora 18:00, Libraria Carturesti, Iulius Mall, str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53 B

Pret bilet: 15 lei

Stories That Teach – un eveniment destinat copiilor de 10-11 ani care-și doresc o apropiere creativă de limba engleză.

Testăm o „extensie” a Serii de povești din fiecare marți – dezvoltat împreună cu Ioana Elena Matei, Stories That Teach e un eveniment destinat copiilor de 10-11 ani care-și doresc o apropiere creativă de limba engleză. Activitatea va dura aproximativ o oră, constând în citirea unei povești (cu fixarea câtorva expresii în engleză) și ilustrarea ei de către fiecare copil în parte, conform imaginației și gustului proprii.

Beneficiile participării celor mici la un asemenea eveniment sunt multiple: apropierea de literatură și lectură, dezvoltarea unor abilități de exprimare într-o limbă străină, încurajarea creativității și, nu în ultimul rând, familiarizarea cu un mediu cultural diferit de cel al școlii.

Vă așteptăm așadar luni în ceainăria librăriei Cărturești din Iulius Mall Cluj. Povestea cu care se vor întâlni copii e The Gingerbread Man, varianta internațională a Turtiței noastre fermecate.

Taxa de participare este de 15 lei, fiind menită să acopere materialele folosite și onorariul moderatoarei. Pot participa maxim 15 copii, pe baza unei înscrieri prealabile la adresa de mail ioanaelenamatei@yahoo.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.