16 octombrie Feedback și asertivitate în situații dificile

Luni, 16 octombrie 2017, ora 18:30, Librăria Cărturești Iulius Mall, str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53 B

Intrarea liberă

Feedback și asertivitate în situații dificile

Luni, marcăm a treia întâlnire Luni de poveste…la Cărturești, împreună cu Ana PASCARU care ne va vorbi despre feedback și asertivitate în situații dificile.

De multe ori ne surprindem în situații care ne încrețesc fruntea acasă sau la serviciu sau în orice rol îmbrăcăm în viața de zi cu zi. Și știm ce înseamnă feedback și diplomație, însă, cumva, atunci când suntem acolo, copleșiți de emoții, drumul dintre minte și buze, obraji, mâini sau picioare se frânge. Și nu mai știm nimic. Vă propun o călătorie interioară care să ne ajute să rămânem calmi și sinceri, în conectare cu celălalt, chiar și când totul pare să ne stea împotrivă.

Ana PASCARU este trainer și consultant de resurse umane din 2008, orientându-și atenția spre programe de comunicare, prezentări cu impact la public, feedback și relaționare la locul de muncă, precum și spre practici de implicare și motivare a echipelor. De asemenea, Ana este membru fondator Toastmasters Cluj din 2005, formator autorizat ANC din 2015, trainer autorizat de fitness și aerobic din 2016 și s-a alăturat echipei ATU la începutul lui 2017. Ana este fascinată de modul în care ne putem influența starea de bine prin lucrul cu corpul și cu mintea. Consideră că ”o felie de râs și un strop de empatie pot să lumineze orice zi”.

Intrarea la atelier este liberă – în limita locurilor disponibile. Pentru participare, vă rugăm să vă rezervați un loc completând formularul de înscriere.

Vă așteptăm cu drag!

Atelierul face parte din proiectul Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting. În perioada octombrie 2017, timp de cinci săptămâni, în fiecare seară de luni, de la 18:30 la 20:30, la Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca), vă așteptăm într-o atmosferă plăcută și prietenoasă, cu ceai cald, traineri implicați și teme de interes, cu aplicabilitate directă în viața de zi cu zi..

ATU Consulting activează din 2004 în domeniul trainingului și consultanței în management și resurse umane. Prin tot ceea ce facem, ne implicăm activ în proiecte de învățare și dezvoltare. Transmitem cunoștințe și experiențe relevante și dezvoltăm abilități și competențe care conduc la creșterea și valorificarea potențialului uman. Oferim servicii de training și consultanță, adaptate partenerilor noștri, servicii prin care ne poziționăm ca agenți, promotori, facilitatori și catalizatori ai schimbării personale, profesionale și organizaționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.