16 octombrie Seară de muzică clasică indiană

Luni, 16 octombrie 2017, ora 19:00, Nomad Gastro Pub, str. Baba Novac, nr. 19

Pret bilet: 25 lei

Seară de muzică clasică indiană – Naman: a tribute to the master

În seara următoare concertului “West meets East”, Udhai Mazumdar (tabla), Rohan Dasgupta (sitar) și Bhaskar Das (bansuri) vă invită să descoperiți cele mai frumoase compoziții ale legendarului muzician Pt. Ravi Shankar, precum și istorisiri fascinante despre viața și personalitatea acestui mare artist, care a făcut cunoscută în Occident muzica clasică indiană.

Udhai Mazumdar este un interpret de excepție al instrumentului de percuție tabla, compozitor și discipol al maeștrilor Kaviraj Ashutosh Bhattacharya și Pandit Ravi Shankar. Udhai l-a acompaniat pe Ravi Shankar în multe concerte internaționale, inclusiv în fața familiilor regale ale Marii Britaniei și Suediei.

Bhaskar Das este un talentat interpret la bansuri (flaut indian din bambus) înregistrat la ICCR (Consiliul Indian pentru Relații Culturale), recunoscut ca un artist de top de All India Radio & Door Darshan, câștigător a numeroase concursuri muzicale, absolvent al Universității din Banares prin intermediul unei burse de studiu oferite de Guvernul Indiei.

Rohan Dasgupta este unul din cei mai promițători tineri interpreți la sitar. A învățat arta muzicii clasice indiene de la Pandit Harashankar Bhattacharya, Ustad Abdul Halim, Jaffer Khan și Pandit Udhai Mazumdar. Rohan a beneficiat de o bursă națională de studiu oferită de Ministerul Culturii și a fost premiat de către președintele Indiei în 2008.

Cost de participare: 25 lei (include o băutură)
Rezervări: 0735 383 444
Vă invităm să explorați lumea muzicii în 16 octombrie, luni, de la ora 19:00 la Nomad Gastro Pub!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.