16 septembrie Discoteca ‘80 Cluj

Discoteca ‘80 Cluj 16 septembrie

Sambata, 16 septembrie 2023, ora 19:00, BT Arena, str. Uzinei Electrice

Pret bilet: 198 – 366 lei

Discoteca ‘80 Cluj                          Discoteca ‘80 Cluj 16  Discoteca ‘80 Cluj 16 

C.C. Catch, Ricchi e Poveri, Bad Boys Blue, Ryan Paris și Ken Laszlo, artiști de renume ai muzicii anilor ’80, vor urca pe scena Discoteca ‘80 Cluj 2023 sâmbătă, în cadrul celei de-a 6-a ediții a evenimentului.

Melodii precum „I Can Lose My Heart Tonight” – C.C. Catch, „Mamma Maria” – Ricchi e Poveri, „You’re A Woman” – Bad Boys Blue, „Only You” – Savage sau „Dolce Vita” – Ryan Paris se află și acum în amintirile din tinerețe ale milioane de oameni. Publicul participant va avea ocazia să îi vadă și să îi asculte live pe îndrăgiții artiștii care au fascinat o lume întreagă.

Concertul live Discoteca ‘80 este bazat pe un concept care are în centru plăcerea și emoția retrăirii atmosferei muzicale din acei ani. Show-ul este al 6-lea dintr-o serie de evenimente pe care Backstage Production le organizează anual, la Cluj-Napoca. La acest tip de evenimente participă zeci de mii de melomani din orașe precum Paris, Zürich, Sankt Petersburg, Varșovia, Praga sau Moscova. Backstage Production dorește să le ofere spectatorilor de la Cluj spiritul și atmosfera acestor adevărate explozii de nostalgie.

Sunt așteptați mii de nostalgici, iubitori ai muzicii de altădată, pregătiți să cânte și să danseze pe cele mai cunoscute melodii disco.

Programul Discoteca ‘80 Cluj 2023:
19:00 – Ryan Paris
19:45 – Ken Laszlo
20:30 – Ricchi e Poveri
22:00 – Bad Boys Blue
22.45 – CC Catch

Evenimentul va avea o durată de aproximativ patru ore și jumătate.

Orele de începere și de încheiere a oricăror concerte din cadrul Discoteca ‘90, precum și ordinea spectacolelor artiștilor, anunțată în prealabil, pot fi modificate unilateral de către Organizator, fără o notificare prealabilă. Pentru a fi la curent cu eventualele schimbări, vă recomandăm să dați follow paginilor facebook.com/Discoteca90Cluj și  instagram.com/discoteca90_cluj/ sau să verificați constant website-ul www.discoteca80.ro.

Înainte de concerte, precum și în pauza dintre ele, atmosfera de discotecă va fi întreținută, ca în fiecare an, de doi DJ care vor avea în playlist mari hituri ale anilor ’80.

Întregul regulament de participare poate fi parcurs aici.

Biletele online sunt disponibile pe discoteca80.ro și iabilet.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.